Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Sound ?
01-29-2010, 04:29 PM
Since the release everytime I try to play the game I am not getting any sound whats so ever. I checked other sites and games to see if its just my computer but I am not having any problems with any other game, is anyone else having this probllem ?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-29-2010, 04:34 PM
Quote:
Originally Posted by └pocalypse View Post
Since the release everytime I try to play the game I am not getting any sound whats so ever. I checked other sites and games to see if its just my computer but I am not having any problems with any other game, is anyone else having this probllem ?
is the sound muted?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-29-2010, 04:34 PM
Go into the options menu and under sound/audio you can set your audio playback device. Make sure this is set to the device that is spitting the signal out to your speakers.

I believe you will need to restart the client when this change is made.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-29-2010, 04:35 PM
Nope I wish it was something that simple being muted it was one of the 1st things I checked, I had that problem with team speak once lol,
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:43 AM.