Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Game runs like ****, eh?
01-30-2010, 01:43 AM
Besides for the inevitable "rubber banding" going on (which I understand entirely), the game runs like absolute crap. My machine destroys the recommended system requirements for this game, so I know it's not my PC.

The game has been pretty fun thus far, but by release I was hoping that it would be optimized. Doesn't look like that's going to happen. There also seems to be a major input lag regarding movement (WASD) and camera rotation.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 01:49 AM
Runs perfectly well for me. And on my wife's PC when she plays.

Whilst I hope you get the problem sorted I very much doubt it's soley the game's 'fault. Saying it runs badly or is not optimised just because you have a problem is a pretty broad generalisation.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 01:51 AM
sorry to disapoint you the game runs also great here and on my wife's pc also
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 01:52 AM
We clearly have different views of what runs well and what doesn't, so we are not on the same page.


edit: Looks like Beraskus is having the same deal.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-30-2010, 01:53 AM
Obviously not. We are clearly all just delusional. Thank Odin for you clear viewed insight.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-30-2010, 01:54 AM
NVIDIA Card?

Roll back to 190.62...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-30-2010, 04:58 AM
Quote:
Originally Posted by Seether
NVIDIA Card?

Roll back to 190.62...
No, upgrade to the 196.x version which came out last week. You'll have better performance than the 190.62 AND it will run cooler.

If you have ATI, there's some other things you will need to do.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-30-2010, 01:54 AM
Quote:
Originally Posted by Ironfungus View Post
We clearly have different views of what runs well and what doesn't, so we are not on the same page.
Not sure how you know your views are clearly different from what they stated but regardless the game actually runs exceptionally well considering its right after beta. Every mmo I have ever played (which is many) goes through growing pains on optimization. it's the nature of the beast. Hopefully it gets running as good as you would like on your system. Not sure why your having those issues but hopefully you get it resolved.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-30-2010, 03:02 AM
Quote:
Originally Posted by Ironfungus View Post
We clearly have different views of what runs well and what doesn't, so we are not on the same page.


edit: Looks like Beraskus is having the same deal.
I had lots of lag until I updated my NVIDIA drivers to 196.xx ... also I had to go Windows 7 64 bit for it to work well (it's a Mac Pro so really this game is the only reason I got Windows, never tried XP or Vista before).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-30-2010, 01:53 AM
The game runs better on my machine now than during OB so i'm guessing the problem lies at your end. Try the tech support forum.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:12 PM.