Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Login Server - Dead Hamster?
01-31-2010, 03:02 AM
Yes, there may be another thread on the same subject.. But I couldn't be bothered to look for it

Ok, I'm getting sick & tired of the random disconnections when loading somewhere new, or trying to leave a system, or warping somehwere.. Hell I get disconnected for picking my nose!

Also, your login system is in dire need of fixing, not only after some random disconnect, I put in my pass to re-login, to be disconnected almost instantly.. again.. and again... and again..

Then when it finally does decide to keep me online, it lets me choose my char.. only to disconnect me.. AGAIN!...

Then I try to re-login.. to be stuck at the 'Connecting to login server' screen for 5mins.. only to.. see if you can guess.... come on.. guess what happems... DISCONNECTED!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2010, 04:09 AM
Ok, screw it, I'll come back in a week when it's working.. If it's still going by then..
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-31-2010, 04:50 AM
This is starting to become a real nuisance.
I can log in fine, but as soon as I change zone, I get disconnected and cant log back in.
I was struggling with it after the 3.5 hour "Unexpected downtime" last night, and the problem persists.
I had no problems likt this during beta and nothing prior to last nights downtime.
Now its almost impossible to get in, and when I do get in I'm in long enough to swap zones, and then I get booted again
I want to know why I'm not allowed to play.
Every time I try to log in now, I get "disconnected form Account server" and booted back to the login screen.

The server are more unstable now that it was during beta.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:35 AM.