Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Science Team III
01-31-2010, 08:37 AM
How do I train science team 3 once I unlock it?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2010, 09:05 AM
You need to have a lieutenant commander BO as far as i know.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-31-2010, 10:00 AM
Training skills is one of the things determined by your profession, as you can only train BOs that match your profession. An Engineer can only train engineering BOs, and so on. While you can raise any skill to level 9 to unlock training, if that trained ability is for a BO profession other that yours, the unlock can't be used. As for the mechanics of training a BO, there should be a little "Train" button at the bottom of your character's status screen. Click it, and you'll be able to train skills to your profession's type of BO.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-31-2010, 11:12 AM
So science team III can only be used my Lt Com Bo's is what I'm seeing here, and I am a science officer so I should be able to train it once myself and my BO are high enough rank.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-31-2010, 11:31 AM
That is correct
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-31-2010, 03:12 PM
I am science commander now. I want to train it to my science-BO, who is Lt. Cmdr, yet it is not possible (the button is greyed out).
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:54 PM.