Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Mod-Please delete
02-01-2010, 04:37 AM
none of my bridge officers either reward or bought are listing on my crew?
am i missing something?

ahh spotted a thread on same ..please delete psot
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 04:39 AM
Quote:
Originally Posted by xceptionzero View Post
none of my bridge officers either reward or bought are listing on my crew?
am i missing something?

Check the "applications" under your "K" button. They seem to appear there.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 05:31 AM
There is a widespread bug about quest reward item in general and especially Bridge Officers. Be sure to check if you actually received quest reward.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 05:34 AM
I have the same problem, i posted here:

http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=95623


I think i have done everything but the officers don't appear.

Its a BUG?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 06:20 AM
yes they are broken there is talk of this in the bugs section too.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-01-2010, 06:22 AM
I've had 3 officers lost in transport. A GM tells me that they cannot be saved. I've marked in their files as KIA.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:14 AM.