Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Lots of other people seem to be complaining in chat too. By rubberbanding I mean your ship travels forwards for a few seconds and then jerks back 1/2 or half that distance. And I can't seem to keep connected. I've even had one instance of my ship seeming to crawl, and then suddenly it gets 10 seconds or so of backlogged actions.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
02-01-2010, 05:42 PM
Ditto here.

Before the patch this afternoon, I had no problems with disconects or rubberbanding.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
02-01-2010, 05:51 PM
Same, constant rubberband and disconnects. Hasn't been like this ever before. My internet connection is normal: fast and stable. What's up...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
02-01-2010, 06:05 PM
I'm having the same issue as well. It started a couple of hours ago. I can get logged in for a few seconds and then get disconnected.

Edit: Okay, I can stay connected for longer periods but the rubber banding is very bad.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
02-01-2010, 06:06 PM
I had no issues of this kind prior to the patch since the patch, I am crashing to black screen after about 10 minutes in game, everytime I log in. I cannot complete a mission at all this night in 3 hours of trying.

I checked my drivers, they are all up to date. I have tried other games that are graphic intense with no issues.

*sigh*
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
02-01-2010, 06:10 PM
If only there were some patch notes to show what's been changed in the recent patch....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
02-01-2010, 07:18 PM
If any of you are West Coast, Cox cable customers: the main AZ-CA fiber link was cut today. NV, AZ and CA are being affected with lost packets.

http://support.cox.com/sdcxuser/asp/...a&showfuture=0

You can also follow at http://www.dslreports.com/forum/r237...oblem~start=20
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
02-01-2010, 08:51 PM
I rubber band a hell of a lot to, very frustrating in many circumstances. I've also had a problem where if I use my wireless USB stick after a while it causes my computer to crash all together, but I used it before without playing STO and it never did it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
02-01-2010, 09:08 PM
Quote:
Originally Posted by XylemPhoenix
Ditto here.

Before the patch this afternoon, I had no problems with disconects or rubberbanding.
Nope, there were just problems with network-wide crashes.

Gotta keep these things in perspective, amigo. :p
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:19 AM.