Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 31
# 1 Mission/area Bug: Mine Enemy
05-11-2013, 11:03 PM
Mission: Mine Enemy (Romulan)
Area: Hfihar Mining Colony


At the hfihar mining colony in mine enemy, the entire area is bathed in a pink light. I'm going to wager that this may be a problem stemming from the updated textures. either way, it really ruins the feel of the area. I'm also doing the mission as a Romulan, which may or may not be a factor.

my /loc is 1183 880 1062

Can anyone else confirm this?
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 2
# 2
05-11-2013, 11:43 PM
Another bug in this mission is that Janek seems to not be responding, she doesn't attack or give me codes upon defeat. playing as romulan tac.
Ensign
Join Date: Jun 2012
Posts: 22
# 3 Missing Tal Shiar team
05-17-2013, 03:11 PM
Played with a non-Romulan, Starfleet character: I've entered the magnesite mine, and gotten past the initial guard by choosing the diplomatic dialog options. I get to the room with the hidden door, but there are no Tal Shiar characters in this room. I'm not being offered a chance to scan the campsite or open the door, so I can't continue the mission. Beaming back to my ship then returning to the mission didn't change anything.
Ensign
Join Date: Mar 2013
Posts: 9
# 4 Mine Enemy
05-18-2013, 05:39 AM
I went through this mission fine yesterday I didn't notice anything out of the ordinary myself, I'll try a replay today and see what happens.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 17
# 5
05-18-2013, 08:21 AM
Well, I'd just be happy to continue it ... transition from ship to surface has taken 12 minutes (& still counting). It still says it's patching files & it still appears to be running but boy!, is it slow ...

Hope this is indicative of running on Tribble & that it doesn't take this long on Holodeck
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 169
# 6
05-18-2013, 12:50 PM
Quote:
Originally Posted by prospro963 View Post
Well, I'd just be happy to continue it ... transition from ship to surface has taken 12 minutes (& still counting). It still says it's patching files & it still appears to be running but boy!, is it slow ...

Hope this is indicative of running on Tribble & that it doesn't take this long on Holodeck
You should disable on-demand patching. Open your launcher (not the game, but the launcher i.e. don't click "Engage"), click on options on the upper-right, and put a check next to "Disable on-demand patching" on the little box that pops up.
You will then have to download an approximately 4GB patch, but after that you won't have to deal with "patching files" and "server not responding" every time you reach a transition.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:39 PM.