Go Back   Star Trek Online > Test Servers > Tribble - General Discussion and Feedback
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 677
Faces, Earth, and other stuff is flickering like crazy on Tribble atm.

Direct3D11.
Lt. Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 136
# 2
05-15-2013, 07:40 PM
Sounds like a problem with your graphics card or the textures loading on it....
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 677
# 3
05-17-2013, 10:10 PM
Quote:
Originally Posted by spacefortress View Post
Sounds like a problem with your graphics card or the textures loading on it....
Actually no, numberous people have reported flickering/black faces on characters/npc's on Tribble.

However, a dev acknowledged earlier a Beta driver update should fix it, in other words with stable WHQL nvidia drivers there are some issues whereas with beta drivers it seems to be fixed.

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...665941&page=11

Obviously not everything is running as it should just yet. A game only working properly with a beta driver is a bit weird huh? ^^

Last edited by darkfader1988; 05-17-2013 at 10:18 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 154
# 4
05-17-2013, 10:29 PM
See if your running with DX11 mode turned on, if so, its currently a bug they are fixing.

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...=661281&page=2
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 677
# 5
05-21-2013, 09:24 AM
Quote:
Originally Posted by chi1701d View Post
See if your running with DX11 mode turned on, if so, its currently a bug they are fixing.

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...=661281&page=2
Thank you i will take a look at it.

I was under the assumption that they finally fixed all the DirectX11 problems about now since were in like 2013 ...

I'd like to pick DX11 because it seemed to have a tiny FPS increase overall compared to DX9, also maximized window to window seems a faster transition.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 4,314
# 6
05-21-2013, 09:38 AM
Quote:
Originally Posted by darkfader1988 View Post
Actually no, numberous people have reported flickering/black faces on characters/npc's on Tribble.

However, a dev acknowledged earlier a Beta driver update should fix it, in other words with stable WHQL nvidia drivers there are some issues whereas with beta drivers it seems to be fixed.

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...665941&page=11

Obviously not everything is running as it should just yet. A game only working properly with a beta driver is a bit weird huh? ^^
It wasn't just happening on Tribble. I saw it happening on the Holodeck a couple of hours before the servers went down for the LoR update.
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 38
# 7
05-21-2013, 12:41 PM
I actually have had this problem on Holodeck on live for the last few months... and it was not on tribble while I was testing it. Back on Holodeck now, and the problem is there again.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:19 AM.