Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 109
# 1 Rom T5 Rep not unlocking Reman
05-21-2013, 07:04 PM
Correct me if I am wrong but I noticed when creating my Romulan, that I was unable to choose Remans. Despite me reading (again correct me if I am wrong) that if one of your characters gets T5 With New Romulus it unlocks it for free.

Am I missing something or am I wrong on this?
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
# 2 Same here
05-22-2013, 06:58 PM
Same thing here, not just you. I ended up paying the 1000 Zen for it on accident, thinking it would be free since I have a Fed toon with t5 Romulan reputation.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 242
# 3
05-22-2013, 07:18 PM
Start and finish a project or cancel one should make it work
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,000
# 4
05-22-2013, 07:20 PM
If you have Rom T5, just start and cancel any project, this will also unlock Transwarp to New Romulas which is a newly added T1 reward.
Hi, my name is: Elim Garak, Former Cardassian Oppressor

LTS, here since...when did this game launch again?
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 5
# 5
05-23-2013, 05:29 PM
Thanks fellas, I will try that.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 870
# 6
05-24-2013, 05:30 PM
Quote:
Originally Posted by trhrangerxml View Post
If you have Rom T5, just start and cancel any project, this will also unlock Transwarp to New Romulas which is a newly added T1 reward.
Hurray got my reman, but the transwarp did not unlock, any tips?

my join date was 02/03/2010 Kintisho 5,667,083(19,081)-ISA-
also
https://www.youtube.com/watch?v=VRATXezr_Tg
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:59 AM.