Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 319
I hate how you have to use a massive amount of ground items that only stack to 20, and they automatically grab from the character stack first, so you have to reset your power bars when they go away.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,281
# 2
05-19-2013, 04:40 PM
While I'd like the stack size to increase I can handle them capping at 20, but I agree the "Take it from your pocket first" thing is REALLY ****ing annoying.
Lieutenant
Join Date: Sep 2012
Posts: 52
# 3
05-19-2013, 05:11 PM
Could we possibly get something we could set in the options to determine the pull order for using devices, and a separate one for contributing them (and other things like data samples and commodities) to rep/fleet projects?

Basically, let us choose which order to take from our bank/inventory/person.

Also, letting us contribute from our boff's device slots would be nice.

Even if you don't let us pick, please at least change the behavior to be more sane.
Lt. Commander
Join Date: Aug 2012
Posts: 176
# 4
05-19-2013, 06:46 PM
It...draws from the items you actually have on your 'person' first, rather than stored in a cargo bay on your ship? And there's only so many hypos you can reasonably physically have on you?

I can see the logic the coders might've used for setting it up the way they did.

But yes, having to play "now where are the hypos assigned" is freaking obnoxious, so yes, fix the skill tray!
Lt. Commander
Join Date: Sep 2012
Posts: 200
# 5
05-20-2013, 02:20 AM
Quote:
Originally Posted by kasandaro View Post
It...draws from the items you actually have on your 'person' first, rather than stored in a cargo bay on your ship? And there's only so many hypos you can reasonably physically have on you?

I can see the logic the coders might've used for setting it up the way they did.

But yes, having to play "now where are the hypos assigned" is freaking obnoxious, so yes, fix the skill tray!
Do I see a "working as intended" coming up?
Lt. Commander
Join Date: Feb 2013
Posts: 135
# 6
05-22-2013, 10:01 AM
Quote:
Originally Posted by foundrelic View Post
While I'd like the stack size to increase I can handle them capping at 20, but I agree the "Take it from your pocket first" thing is REALLY ****ing annoying.
^This.. seriously annoying to have to redo your bars every time.
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 734
# 7
05-22-2013, 01:25 PM
Has this been changed? I've slotted hypos in my character slot, and they've been drawing from my inventory first for a long time. I've been out of game for a little bit, and haven't had a chance to GPvP yet since LoR came out, but if hypos now draw from player slot first, that's pretty annoying.
Join Date: July 29 2008
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 734
# 8
05-24-2013, 07:50 AM
I guess it HAS been changed. On my new Romulan, I used some of the small hypos we get by default. Despite having some from drops available in my inventory, the hypos pulled from my personal stack only! This is a terrible change!
Join Date: July 29 2008
Captain
Join Date: Nov 2012
Posts: 1,209
# 9
05-24-2013, 08:11 AM
Quote:
Originally Posted by felderburg View Post
I guess it HAS been changed. On my new Romulan, I used some of the small hypos we get by default. Despite having some from drops available in my inventory, the hypos pulled from my personal stack only! This is a terrible change!
You first might want to check your hypos' infor tab. The hypos that come with BOffs and Captains to begin with are 'Bound to Character' unlike normal hypos and so don't stack with them or pull from inventory with team.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:08 AM.