Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 1 Audio "pop" every 8 seconds
05-22-2013, 01:38 PM
Title says quite a bit about my problem lol, Im not the only one having it i know, I use a logitech G35 headset and every 8 seconds roughly there is a pop/snap sound.. ive tried adjusting a ton of audio options and I just cant figure out what the heck it is or how to deal with it, even with all audio sliders and master to 0 it still makes a "pop" sound like clockwork ... drivers are up to date as well, curious if anyone else has this problem or even better has found a solution to it.
--- I <3 U CRYPTIC - - -
Ensign
Join Date: Mar 2013
Posts: 6
# 2
05-22-2013, 02:02 PM
Don't worry! The pop you hear is just a result of your line being bugged. LOL!!!
seriously, though, have you tried a ground lift?
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 87
# 3
05-22-2013, 03:26 PM
Yep, only happening to me when playing a Romulan character so far. Once it starts though, it persisted when I switched chars, have to restart the game to get rid of it.

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=695421

Last edited by kishodar; 05-22-2013 at 04:13 PM.
Career Officer
Join Date: Sep 2012
Posts: 16
# 4
05-23-2013, 12:13 AM
The last mission I ran I noticed that the snapping started while on a ground mission, but almost as soon as the combat that I noticed the snapping on ended one of my BOs pulled out a tribble and the snapping stopped. It happened twice in that missions. Can anyone else check and see if it works for them?
Career Officer
Join Date: Oct 2012
Posts: 90
# 6
05-23-2013, 03:28 PM
I don't know if it's related but i'm getting issues where certain sounds quit playing, like wepons fire on ground combat.

It's intermittent but when it happens, a "crack/pop" occurs.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 256
# 7
05-24-2013, 04:24 AM
You can add me to the list too, in my case its a snap every so many seconds. Other sound issues include the tricorder sfx being eliminated and while we are talking about it, ENgineering hasnt had sound effects for about 4 or 5 months now.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,502
Ensign
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
# 9
05-24-2013, 11:38 AM
Quote:
Originally Posted by zerobang View Post
awesome! thanks for the heads up Zerobang
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 533
# 10
05-24-2013, 05:51 PM
Thank god brans seen this with proof and passed it along. It was highly annoying.

Using a asus dg xonar one of the latest unified drivers, senn 558s as headphones if it helps track the bug down. i.e listing hardware so they can test with similar if poss if they arnt detecting it.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:42 PM.