Survivor of Remus
Join Date: Jul 2012
Posts: 9
# 411 !!!!!!!!!!
05-24-2013, 02:07 PM
Edited for content.

Last edited by turbografix16; 05-24-2013 at 04:39 PM.
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 1
# 412
05-30-2013, 01:41 PM
Hi,

I've recently restarted playing STO (30 minutes ago) and since last time I logged in the latency situation has completely changed. I simply cannot do anything in game. I haven't had issues anywhere near these before and have not changed router/ISP for a few years now.

ISP is Romtelecom from Romania. nettest values are around 10% of the "GOOD" ones here in the thread or "timed out", no 0 values.
The way this looks is like massive packet loss between some hops.

Ping: 230.8 msec
Port: 80: 14 KB/sec 3 KB/sec 19 KB/sec 500
Port: 80: 14 KB/sec 1 KB/sec 15 KB/sec 500
Port: 443: 5 KB/sec 1 KB/sec 6 KB/sec 500
Port: 443: timed out
Port: 7255: 62 KB/sec 3 KB/sec 67 KB/sec 500
Port: 7255: 58 KB/sec 3 KB/sec 61 KB/sec 500
Port: 7003: 40 KB/sec 2 KB/sec 43 KB/sec 500
Port: 7003: 45 KB/sec 2 KB/sec 48 KB/sec 500
Port: 7202: timed out
Port: 7202: 13 KB/sec 2 KB/sec 17 KB/sec 500
Port: 7499: 3 KB/sec 5 KB/sec 102 KB/sec 500
Port: 7499: 49 KB/sec 3 KB/sec 53 KB/sec 500
Port: 80: 12 KB/sec 2 KB/sec 16 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 1 KB/sec Recv: 1 KB/sec


Here's 3 sets of tracert:
Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41] over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms 1 ms <1 ms ZyXEL.Home [192.168.1.1]
2 15 ms 15 ms 15 ms adsl92-86-131-1.romtelecom.net [92.86.131.1]
3 46 ms 46 ms 48 ms 10.0.224.165
4 51 ms 51 ms 52 ms 10.0.244.173
5 47 ms 47 ms 47 ms 10.0.244.110
6 46 ms 75 ms 46 ms ffm-b7-link.telia.net [213.248.97.89]
7 47 ms 47 ms 47 ms ffm-bb1-link.telia.net [80.91.254.94]
8 63 ms 46 ms 48 ms ffm-b12-link.telia.net [213.155.135.9]
9 47 ms 47 ms 48 ms be100.mag21.fra03.atlas.cogentco.com [130.117.14.89]
10 47 ms 47 ms 47 ms 154.54.77.157
11 53 ms 55 ms 55 ms te0-0-0-2.ccr21.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.48.165]
12 61 ms 60 ms 62 ms te0-1-0-0.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [130.117.1.38]
13 227 ms 156 ms 156 ms te0-7-0-33.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [130.117.0.46]
14 248 ms 135 ms 217 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.130]
15 145 ms 143 ms 143 ms 38.111.40.114
16 * 241 ms 244 ms 208.95.185.41

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41] over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms ZyXEL.Home [192.168.1.1]
2 15 ms 16 ms 15 ms adsl92-86-131-1.romtelecom.net [92.86.131.1]
3 48 ms 46 ms 48 ms 10.0.224.165
4 51 ms 50 ms 52 ms 10.0.244.173
5 48 ms 48 ms 47 ms 10.0.244.110
6 46 ms 46 ms 45 ms ffm-b7-link.telia.net [213.248.97.89]
7 48 ms 48 ms 47 ms ffm-bb1-link.telia.net [80.91.254.94]
8 47 ms 55 ms 48 ms ffm-b12-link.telia.net [213.155.136.197]
9 47 ms 48 ms 48 ms be100.mag21.fra03.atlas.cogentco.com [130.117.14.89]
10 49 ms 48 ms 49 ms 154.54.77.193
11 54 ms 54 ms 55 ms te0-0-0-2.mpd21.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.48.137]
12 59 ms 59 ms 60 ms te0-4-0-0.mpd22.lon13.atlas.cogentco.com [154.54.60.209]
13 134 ms 134 ms 156 ms te0-7-0-33.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [130.117.0.46]
14 137 ms 215 ms 241 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42]
15 137 ms 138 ms 143 ms 38.111.40.114
16 243 ms 244 ms 238 ms 208.95.185.41

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41] over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms ZyXEL.Home [192.168.1.1]
2 15 ms 15 ms 15 ms adsl92-86-131-1.romtelecom.net [92.86.131.1]
3 47 ms 47 ms 46 ms 10.0.224.165
4 51 ms 51 ms 51 ms 10.0.244.173
5 48 ms 47 ms 47 ms 10.0.244.110
6 46 ms 46 ms 46 ms ffm-b7-link.telia.net [213.248.97.89]
7 47 ms 47 ms 47 ms ffm-bb1-link.telia.net [80.91.254.94]
8 47 ms 105 ms 48 ms ffm-b12-link.telia.net [213.155.135.9]
9 48 ms 47 ms 48 ms be100.mag21.fra03.atlas.cogentco.com [130.117.14.89]
10 46 ms 47 ms 48 ms 154.54.77.157
11 53 ms 55 ms 55 ms te0-0-0-2.mpd21.ams03.atlas.cogentco.com [130.117.48.137]
12 59 ms 59 ms 62 ms te0-1-0-0.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [130.117.1.38]
13 134 ms 136 ms 155 ms te0-7-0-33.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [130.117.0.46]
14 229 ms 233 ms 243 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.254]
15 146 ms 144 ms 142 ms 38.111.40.114
16 241 ms 238 ms 232 ms 208.95.185.41
Ensign
Join Date: May 2013
Posts: 1
# 413 Rubberbanding bad
06-02-2013, 12:36 PM
Been rubberbanding for the past three days now. The game has been great before this.

I have Excede Sat.

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms WRT610N [192.168.1.1]
2 * * * Request timed out.
3 688 ms 669 ms 686 ms 10.73.101.1
4 654 ms 667 ms 638 ms 10.73.10.2
5 715 ms 658 ms 651 ms 10.73.255.249
6 808 ms 667 ms 678 ms te-1-4.car1.SaltLakeCity1.Level3.net [4.53.40.37]
7 * * * Request timed out.
8 691 ms 676 ms * ae-61-61.csw1.LosAngeles1.Level3.net [4.69.137.2]
9 688 ms 698 ms 658 ms ae-1-60.edge1.LosAngeles6.Level3.net [4.69.144.16]
10 * 700 ms 678 ms Cogent-level3-2x10G.LosAngels.Level3.net [4.68.70.62]
11 674 ms 678 ms 679 ms be2021.mpd21.lax01.atlas.cogentco.com [154.54.87.249]
12 757 ms 757 ms 749 ms te0-1-0-3.mpd21.iah01.atlas.cogentco.com [154.54.44.245]
13 745 ms 730 ms 746 ms te0-1-0-6.ccr21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.29.5]
14 773 ms 740 ms 776 ms te0-1-0-6.mpd21.dca01.atlas.cogentco.com [154.54.1.226]
15 732 ms 717 ms 729 ms te0-0-0-8.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54.42.18]
16 725 ms 719 ms 718 ms te0-6-0-5.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.44.46]
17 887 ms 778 ms 907 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.134]
18 728 ms 757 ms 747 ms 38.111.40.114
19 723 ms 720 ms 731 ms 208.95.185.41

Trace complete.

contacting nettest server..
Local IP: 184.21.241.173
Ping: 750.1 msec
Port: 80: 648 KB/sec 13 KB/sec 686 KB/sec 500
Port: 80: 888 KB/sec 17 KB/sec 941 KB/sec 500
Port: 443: 456 KB/sec 9 KB/sec 481 KB/sec 500
Port: 443: 876 KB/sec 17 KB/sec 928 KB/sec 500
Port: 7255: 856 KB/sec 17 KB/sec 907 KB/sec 500
Port: 7255: 809 KB/sec 16 KB/sec 856 KB/sec 500
Port: 7003: 834 KB/sec 17 KB/sec 883 KB/sec 500
Port: 7003: 805 KB/sec 16 KB/sec 852 KB/sec 500
Port: 7202: 856 KB/sec 16 KB/sec 907 KB/sec 500
Port: 7202: 850 KB/sec 16 KB/sec 900 KB/sec 500
Port: 7499: 892 KB/sec 17 KB/sec 946 KB/sec 500
Port: 7499: 416 KB/sec 8 KB/sec 439 KB/sec 500
Port: 80: 856 KB/sec 16 KB/sec 907 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,851
# 414
06-02-2013, 01:15 PM
Quote:
Originally Posted by borgslayer79 View Post
...
Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms WRT610N [192.168.1.1]
2 * * * Request timed out.
3 688 ms 669 ms 686 ms 10.73.101.1
4 654 ms 667 ms 638 ms 10.73.10.2
5 715 ms 658 ms 651 ms 10.73.255.249
6 808 ms 667 ms 678 ms te-1-4.car1.SaltLakeCity1.Level3.net [4.53.40.37]
7 * * * Request timed out.
...
a 6/10 of a second delay the moment the packets leaves your house??? 8/10 of a second delay the moment the packet actually hits the Internet?

This indicates a issue with your router/gateway. If a reset of the device doesn't improve the problem, then you should have someone from your ISP take a look at it...
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 156
# 415
06-04-2013, 02:22 PM
Hey, maybe someone could help me out. Ever since Cryptic stopped doing those daily restarts post LoR, I've been rubberbanding in pretty much any PvE qued event. I don't really feel that I should be, but maybe there is something in the tracert that I don't understand. Here are my results...coming in from NJ @ Cablevision.

Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\kurtm_000>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms Chupi [192.168.1.1]
2 7 ms 8 ms 6 ms 10.240.162.29
3 7 ms 7 ms 6 ms 67.59.226.45
4 12 ms 8 ms 16 ms rtr4-ge1-8.mhe.prnynj.cv.net [67.83.244.5]
5 16 ms 10 ms 12 ms 64.15.7.253
6 10 ms 16 ms 9 ms 64.15.0.65
7 * * * Request timed out.
8 11 ms 12 ms 9 ms te0-2-0-4.mpd22.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54.46.253]
9 20 ms 19 ms 15 ms te0-2-0-1.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.44.10]
10 36 ms 50 ms 50 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.254]
11 34 ms 30 ms 33 ms 38.111.40.114
12 18 ms 16 ms 16 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Users\kurtm_000>

contacting nettest server..
Local IP: 68.198.172.69
Ping: 18.4 msec
Port: 80: 1257 KB/sec 43 KB/sec 1341 KB/sec 500
Port: 80: 1593 KB/sec 55 KB/sec 1713 KB/sec 500
Port: 443: 1578 KB/sec 56 KB/sec 1696 KB/sec 500
Port: 443: 1367 KB/sec 42 KB/sec 1457 KB/sec 500
Port: 7255: 1297 KB/sec 44 KB/sec 1387 KB/sec 500
Port: 7255: 1151 KB/sec 41 KB/sec 1233 KB/sec 500
Port: 7003: 1539 KB/sec 53 KB/sec 1653 KB/sec 500
Port: 7003: 1634 KB/sec 55 KB/sec 1757 KB/sec 500
Port: 7202: 939 KB/sec 36 KB/sec 1006 KB/sec 500
Port: 7202: 1640 KB/sec 57 KB/sec 1748 KB/sec 500
Port: 7499: 1697 KB/sec 55 KB/sec 1822 KB/sec 500
Port: 7499: 1712 KB/sec 52 KB/sec 1830 KB/sec 500
Port: 80: 845 KB/sec 30 KB/sec 905 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
# 416
06-06-2013, 01:46 AM
It has been unplayable for 2-3 days now. My ISP is called Exetel in Australia..
help me out please, I'm keen to play my favourite game over the long weekend. I can download files at 500kbs now, only thing running slow is sto unfortunately.
Thanks

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms router [192.168.2.1]
2 * * * Request timed out.
3 22 ms 23 ms 23 ms 129.6.96.58.static.exetel.com.au [58.96.6.129]
4 23 ms 55 ms 23 ms 125.1.96.58.static.exetel.com.au [58.96.1.125]
5 24 ms 23 ms 23 ms 202.68.67.52
6 24 ms 24 ms 23 ms xe-3-1-0.r00.sydnau02.au.bb.gin.ntt.net [202.68.64.214]
7 25 ms 220 ms 24 ms xe-1-0-0.r05.sydnau01.au.bb.gin.ntt.net [129.250.5.97]
8 220 ms 220 ms 167 ms as-0.r02.lsanca03.us.bb.gin.ntt.net [129.250.3.18]
9 197 ms 176 ms 176 ms xe-3-0-3.r20.lsanca03.us.bb.gin.ntt.net [129.250.2.141]
10 237 ms 199 ms 237 ms be2914.ccr21.lax04.atlas.cogentco.com [154.54.10.29]
11 224 ms 216 ms 223 ms be2021.mpd21.lax01.atlas.cogentco.com [154.54.87.249]
12 202 ms 201 ms 294 ms te0-1-1-2.ccr21.iah01.atlas.cogentco.com [154.54.0.226]
13 270 ms 294 ms 295 ms te0-1-0-6.ccr21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.29.5]
14 274 ms 302 ms 273 ms te0-1-0-6.mpd21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.2.145]
15 308 ms * 308 ms te0-0-0-2.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [66.28.4.125]
16 287 ms * 316 ms te0-4-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.44.18]
17 297 ms 317 ms 318 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42]
18 297 ms 314 ms 297 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42]
19 297 ms 314 ms * 208.95.185.41
20 314 ms 314 ms 293 ms 208.95.185.41

Trace complete.


contacting nettest server..
Local IP: 220.233.83.124
Ping: 428.6 msec
Port: 80: 18 KB/sec 2 KB/sec 21 KB/sec 500
Port: 80: 12 KB/sec 3 KB/sec 16 KB/sec 500
Port: 443: 11 KB/sec 1 KB/sec 13 KB/sec 500
Port: 443: 11 KB/sec 2 KB/sec 16 KB/sec 500
Port: 7255: 11 KB/sec 1 KB/sec 13 KB/sec 500
Port: 7255: 11 KB/sec 1 KB/sec 13 KB/sec 500
Port: 7003: 10 KB/sec 1 KB/sec 11 KB/sec 500
Port: 7003: 12 KB/sec 1 KB/sec 13 KB/sec 500
Port: 7202: 12 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 7202: 12 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 7499: 13 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 7499: 13 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 80: timed out
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
2013-06-06 18:46:08 PROGRAM CRASH OCCURRED!
Ensign
Join Date: Aug 2012
Posts: 3
# 417
06-08-2013, 10:16 PM
I have been having rubberbanding only when i play STO.


Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\Zanteran>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 3 ms 1 ms 2 ms 192.168.1.1
2 13 ms 11 ms 10 ms 10.77.34.1
3 9 ms 13 ms 15 ms tge7-1.snantx1200-er01.texas.rr.com [24.28.134.1
0]
4 16 ms 13 ms 15 ms tge0-8-0-4.snantx1000-tr01.texas.rr.com [24.175.
33.40]
5 14 ms 16 ms 15 ms agg21.snantx5000-cr02.texas.rr.com [24.175.32.14
4]
6 31 ms 22 ms 23 ms agg23.hstntxl3-cr01.texas.rr.com [24.175.32.156]

7 29 ms 19 ms 25 ms ae-2-0.cr0.hou30.tbone.rr.com [66.109.6.108]
8 23 ms 23 ms 24 ms ae-0-0.cr0.dfw10.tbone.rr.com [66.109.6.39]
9 * * 18 ms ae0.pr1.dfw10.tbone.rr.com [107.14.17.232]
10 61 ms 64 ms 85 ms te0-4-0-17.ccr21.dfw03.atlas.cogentco.com [154.5
4.11.49]
11 63 ms 61 ms 62 ms be2032.ccr22.dfw01.atlas.cogentco.com [154.54.6.
53]
12 71 ms * 80 ms te0-3-0-2.ccr22.mci01.atlas.cogentco.com [154.54
.25.210]
13 44 ms 40 ms 44 ms te0-5-0-4.ccr22.ord01.atlas.cogentco.com [154.54
.45.150]
14 111 ms 112 ms 110 ms te0-2-0-5.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.43.74]
15 134 ms 212 ms 211 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
16 75 ms 67 ms 65 ms 38.111.40.114
17 67 ms 69 ms 66 ms 208.95.185.41

Trace complete.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 9
# 418 Rubber Band / Test Results
06-10-2013, 10:05 AM
New Romulus always lags for me. If it's not rubber banding, it's just jerky motion. Same with ESD and honestly, most ground instances are just getting out of hand with stuttering animation. This will happen even while standing in one spot and just rotating the camera. I have a 16 core Intel Xeon E5520 @ 2.39 GHz Mac Pro running Windows 7 64-Bit under BootCamp with 16 GB of RAM and an ATi Radeon HD 4800. ISP is AT&T U-Verse. Test results as follows:

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms homeportal [192.168.1.254]
2 26 ms 25 ms 25 ms 99-2-60-3.lightspeed.wlfrct.sbcglobal.net [99.2.60.3]
3 * 30 ms 26 ms 75.12.192.24
4 * * * Request timed out.
5 * * * Request timed out.
6 29 ms 24 ms 28 ms 12.83.32.1
7 29 ms 35 ms 29 ms ggr4.n54ny.ip.att.net [12.122.105.73]
8 28 ms 28 ms 27 ms be3004.ccr21.jfk07.atlas.cogentco.com [154.54.12.93]
9 28 ms 27 ms 27 ms te0-2-0-0.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54.83.161]
10 33 ms 46 ms 34 ms te0-6-0-5.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.44.26]
11 33 ms 32 ms 33 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42]
12 34 ms 34 ms 34 ms 38.111.40.114
13 33 ms 34 ms 33 ms 208.95.185.41

Trace complete.

contacting nettest server..
Local IP: 99.2.60.194
Ping: 34.1 msec
Port: 80: 362 KB/sec 17 KB/sec 399 KB/sec 500
Port: 80: 366 KB/sec 16 KB/sec 395 KB/sec 500
Port: 443: 327 KB/sec 15 KB/sec 369 KB/sec 500
Port: 443: 331 KB/sec 17 KB/sec 382 KB/sec 500
Port: 7255: 421 KB/sec 18 KB/sec 452 KB/sec 500
Port: 7255: 354 KB/sec 16 KB/sec 385 KB/sec 500
Port: 7003: 371 KB/sec 17 KB/sec 408 KB/sec 500
Port: 7003: 306 KB/sec 18 KB/sec 368 KB/sec 500
Port: 7202: 346 KB/sec 17 KB/sec 395 KB/sec 500
Port: 7202: 306 KB/sec 16 KB/sec 356 KB/sec 500
Port: 7499: 320 KB/sec 17 KB/sec 377 KB/sec 500
Port: 7499: 305 KB/sec 16 KB/sec 360 KB/sec 500
Port: 80: 300 KB/sec 17 KB/sec 362 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 4 KB/sec

Any help you could provide would be appreciated. Thanks.
Ensign
Join Date: May 2013
Posts: 3
# 419
06-11-2013, 12:09 AM
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\SCOTTS>tracert patchserver.crypticstudios.com

ISP: Century Link

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 22 ms 24 ms 27 ms 184.99.0.11
3 23 ms 23 ms 23 ms cosp-agw1.inet.qwest.net [184.99.1.81]
4 58 ms 58 ms 58 ms lap-brdr-03.inet.qwest.net [67.14.22.78]
5 59 ms 58 ms 58 ms 63-235-40-86.dia.static.qwest.net [63.235.40.86]

6 58 ms 58 ms 58 ms cr1-te-0-5-0-3.lay.savvis.net [206.28.97.245]
7 105 ms 104 ms 104 ms cr2-bundle-pos-1.newyork.savvis.net [204.70.197.
34]
8 103 ms 136 ms 103 ms er1-te-2-1.newyorknyd.savvis.net [204.70.196.70]

9 113 ms 113 ms * msr1-te-0-3-0-0.bos.savvis.net [206.28.97.205]
10 110 ms 110 ms 109 ms 206.28.97.137
11 108 ms 107 ms 107 ms internap.Boston.savvis.net [208.172.51.230]
12 107 ms 108 ms 107 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.4
1]
13 113 ms 110 ms 109 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.
61.78]
14 111 ms 111 ms 110 ms 208.95.185.41

Trace complete.


contacting nettest server..
Local IP: 75.173.238.184
Ping: 158.0 msec
Port: 80: timed out
Port: 80: 8 KB/sec 1 KB/sec 9 KB/sec 500
Port: 443: 10 KB/sec 1 KB/sec 11 KB/sec 500
Port: 443: 8 KB/sec 1 KB/sec 9 KB/sec 500
Port: 7255: 19 KB/sec 1 KB/sec 21 KB/sec 500
Port: 7255: 26 KB/sec 1 KB/sec 29 KB/sec 500
Port: 7003: 14 KB/sec 1 KB/sec 15 KB/sec 500
Port: 7003: 13 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 7202: 5 KB/sec 0 KB/sec 5 KB/sec 500
Port: 7202: 24 KB/sec 2 KB/sec 26 KB/sec 500
Port: 7499: 11 KB/sec 1 KB/sec 12 KB/sec 500
Port: 7499: 6 KB/sec 0 KB/sec 7 KB/sec 500
Port: 80: 16 KB/sec 1 KB/sec 18 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit


Please! any help would be great! Game is completely unplayable
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 9
# 420
06-12-2013, 02:53 PM
So, people keep posting in this thread, but I'm not sure what effect it's actually having. Is someone supposed to contact us or reply or something? I was referred to this thread by @trekonlinegame on Twitter, so I assume it's supposed to be useful.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 03:52 AM.