Lt. Commander
Join Date: Jul 2012
Posts: 135
# 11
06-12-2013, 08:26 AM
Quote:
Originally Posted by paraviom View Post
Thank YOU morpheusssss! First sensible answer, it was indeed the Reman shield causing the green glass effect. I never realised that some items change the ship's appearance.

And guys it was obviously nothing to do with overheating or GPU memory, where do you get this drivel from. The fault report clearly identified that it only happened on specific ships, it wasn't a random texture problem.

Thanks again morpheussss
You know, people came into this thread to post and help you out, and you seem to be giving off WAY too much attitude for someone who has a problem and needs help. Why don't you bring that to a complete halt.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 11
# 12
06-13-2013, 05:51 PM
Quote:
Originally Posted by roman1229 View Post
You know, people came into this thread to post and help you out, and you seem to be giving off WAY too much attitude for someone who has a problem and needs help. Why don't you bring that to a complete halt.
Perhaps if a) they'd actually read the fault report, and b) offered help beyond the 'turn it on and off again' category i'd have cut them some slack. It's also worth noting that the first person to do both of those things solved the problem and got my everlasting thanks.

But thanks for your input.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2012
Posts: 215
# 13
06-13-2013, 07:17 PM
Tell you what in the future just file a ticket and let them help you. You are obviously some sore of a**hole to talk crap about people taking their time to help you. Most of us here assume you are not so stupid to not know what kind of gear you have equipped and that it has an effect associated with it.

All of the previous suggestions were valid to fix an issue with graphics displaying improperly in the game. They do not however fix the person operating the damn thing.

Thanks Nanomorph for being a decent person and trying do be a good community member... Send an in game mail to @paulyman I will reward your kindness towards others.

annnd queue the petty childish insult... GO
Starfleet Veteran
Join Date: May 2013
Posts: 19
# 14
06-13-2013, 07:37 PM
I had this problem i renamed the.hogg files in the cache folder under \Star Trek Online\Live\
when i started STO again it rebuilt the shader cache and everything was fixed.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 11
# 15
06-13-2013, 08:32 PM
Quote:
Originally Posted by paulyman View Post
All of the previous suggestions were valid to fix an issue with graphics displaying improperly in the game. They do not however fix the person operating the damn thing.
Rubbish, none of them were valid for improperly displaying graphics on 3 specefic ships... except for repatching, which as stated in the fault report had already been tried. Everything suggested was the equivalent of 'switch it off and on again' and paid zero regard to what was contained in the fault report. 2 people, morpheusss and c0sm1cch33s3, actually read and digested the fault description before posting.

Free tip; the KEY to tech support is comprehending the fault description.
Ensign
Join Date: Nov 2012
Posts: 11
# 16
06-13-2013, 08:38 PM
Quote:
Originally Posted by c0sm1cch33s3 View Post
I had this problem i renamed the.hogg files in the cache folder under \Star Trek Online\Live\
when i started STO again it rebuilt the shader cache and everything was fixed.
Thanks for that, problem is solved now but it's good to know how to force a rebuild if something similar happens in the future.
Starfleet Veteran
Join Date: May 2013
Posts: 19
# 17
06-14-2013, 07:12 AM
Quote:
Originally Posted by paraviom View Post
Thanks for that, problem is solved now but it's good to know how to force a rebuild if something similar happens in the future.
i do what i can as a developer(not for this game or company thankfully.) EA and Maxis have
similar problems when using client compile shaders and cache files. if you ever have issues
PM me and maybe i can help
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:20 AM.