Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 190
Ok, Maybe this is "working as intended", but since LOR dropped, I've noticed something strange...

My ship's asynchronous warp field (MACO, Fleet Engine, etc) sounds like a purring cat with emphysema. Or a Harley Davidson.

I don't know what kind of people the Starfleet Corps of Engineers has been employing, but if my car made that sort of noise at high speed, I'd pull over and check to make sure the wheel wasn't about to fall off. It just sounds bad!

Please remove it!
Captain
Join Date: Oct 2012
Posts: 978
# 2
05-25-2013, 08:58 AM
Relevant

Harden up Princess
Looking for an Oceanic fleet? Check out our website:
www.ausmonauts.com
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 190
# 3
05-29-2013, 02:40 AM
Is there any visibility on this? Any chance of it being "added to the list of feedback"?
Commander
Join Date: Jan 2013
Posts: 418
# 4
05-31-2013, 08:54 AM
Sounds the exact same as it did prior to LOR being released. So i'd say working as intended.
Commander
Join Date: Nov 2012
Posts: 323
# 5
06-04-2013, 07:52 PM
The noise has always been there, but normally you have to zoom all the way in to hear it.

Cryptic has had issues with screwing up their positional and audio effects systems before, so either one of your settings got changed in the patch or they bugged something.

I'm going to hazard a guess and say Cryptic probably doesn't have a qualified or full time audio guy working on STO - few MMOs do since audio is the red headed stepchild to the graphics wunderkind. That much is plain in the incredibad recording, eq, and mixing present in the LoR VOs and basically any sound work added since release.

Try messing with your in game audio settings, and if that fails try changing some settings in your sound card's control panel. If all else fails, file a bug report and hope that they look into it.
Starfleet Veteran
Join Date: Nov 2012
Posts: 252
# 6
06-24-2013, 07:32 PM
Actually this is new, as far as I can tell, from Tribble testing, from expac release. Sounds more like to be a starship with a Harley Davidson engine running, with my MACO engines plugged in, in sector space. It's less annoying to me, as it's kinda weird/iffy/creepy/amusing, on my end of things. Prior, the engine warp bubble effect was more a low energy hum, and since expac, the above equivalent in noise wierdness.
http://sto-forum.perfectworld.com/image.php?type=sigpic&userid=93314053000&dateline=  1378014577
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 260
# 7
06-25-2013, 02:27 AM
No Sound in Space there is the real bug !
Level 50 Cpts: W-T-Riker; Jadzia; Sharan; K'Dhan; T-W-Riker; T'Pok; Ehrehin; Shanara; Karana; Lukara
Subscribed For: 1200 Days 23-08-2013
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:05 AM.