Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 467
# 1 No Shield Array - Left
06-30-2013, 01:01 AM
I just bought the Fleet Norg Bird of Prey, and put my Assimilated Regenerative Shield Array on it, but it wont bring up my left (port) shields. After testing, I know it isnt a visual glitch, I definately take straight hull damage.

With the ingame bug report tool, that dynamically generates a list of powers and skills, Shield Array Left is not among the list of topics but front rear and right are, which indicates that this shield is not registering a "shield array - left" at all, thus not working as intended, or as advertised. I purchased the item with dilithium I exchanged Zen for, which I bought with Dollars. That makes me a customer, please treat me like one.



Please fix my shields/ship

Last edited by pulserazor; 07-06-2013 at 01:31 AM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 467
# 2
07-02-2013, 11:36 PM
I really wish I could use the Borg Shield on the Fleet Norgh Bird of Prey.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 467
# 3
07-04-2013, 02:03 AM
bump /10char

Last edited by pulserazor; 07-08-2013 at 08:10 PM.
Republic Veteran
Join Date: Dec 2012
Posts: 367
# 4
07-04-2013, 02:06 AM
I remeber such bug with missing facing from few years ago...looks like it is back !
2010 is my join date.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 467
# 5
07-04-2013, 06:29 PM
BUMP.

/10char
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 467
# 6
07-06-2013, 01:27 AM
/bump 10 char

Last edited by pulserazor; 07-08-2013 at 08:12 PM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 467
# 7
07-07-2013, 05:11 AM
bump /10char

Last edited by pulserazor; 07-08-2013 at 08:11 PM.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 530
# 8
07-07-2013, 11:47 AM
Quote:
Originally Posted by pulserazor View Post
It Had Been Eight Days.
The Venture class was released on the C-store, broken, well over a year ago, and there have been multiple threads...one of which is still running...and it is still broken. There have also been multiple bug reports submitted by yours truly, and I think it is safe to assume at least one other person has submitted one as well.

I would seek a work-around, since Cryptic takes forever to fix things, paying customer or not. I'm sure you probably tried this stuff alread, but just in case...I'd try changing ships back and forth, moving the shield between ships, switching shields back and forth, changing just about anything you can without dismissing the ship or the shield itself.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 467
# 9
07-07-2013, 11:06 PM
I have changed ships, the shield works on no ship. Any other shield work fine, just this specific Adapted one is clearly broken. I have purchased the shields on another character, so I know it isnt the shield in general, it is this shield on this character, due to something that was done in the last update. I just got the item a few days before the update and was thrilled with how well it worked, and excited to play with it, now I have a shield that looks like this:



Fore Shields 6263/6263
Rear Shields -1/-1
Right Shields 6263/6263
Left Shields -6263/-6263

Clearly there is some math screwed up here that I cant just 'workaround'

Last edited by pulserazor; 07-07-2013 at 11:28 PM.
Captain
Join Date: Jul 2012
Posts: 530
# 10
07-08-2013, 01:02 AM
Negative shield hitpoints? lol Wow.

This last patch seems to have broken all kinds of stuff...I have two friends who just started playing STO, and they're about ready to turn around and ditch it if this doesn't change in a day or two.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:44 AM.