Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 5
# 421 unplayable... completely
06-12-2013, 07:06 PM
Windows 8 Pro
Core I7
12 meg ram
SSD
CRAPTASTIC TIME WARNER

Net test
contacting nettest server..
Local IP: 74.131.191.11
Ping: 115.4 msec
Port: 80: 335 KB/sec 14 KB/sec 354 KB/sec 500
Port: 80: 77 KB/sec 3 KB/sec 89 KB/sec 500
Port: 443: 448 KB/sec 17 KB/sec 487 KB/sec 500
Port: 443: 76 KB/sec 3 KB/sec 83 KB/sec 500
Port: 7255: 132 KB/sec 5 KB/sec 144 KB/sec 500
Port: 7255: 172 KB/sec 7 KB/sec 185 KB/sec 500
Port: 7003: timed out
Port: 7003: 94 KB/sec 4 KB/sec 105 KB/sec 500
Port: 7202: 73 KB/sec 3 KB/sec 81 KB/sec 500
Port: 7202: 27 KB/sec 1 KB/sec 32 KB/sec 500
Port: 7499: 142 KB/sec 6 KB/sec 155 KB/sec 500
Port: 7499: 97 KB/sec 4 KB/sec 107 KB/sec 500
Port: 80: 117 KB/sec 5 KB/sec 127 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 1 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

Tracert
Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.0.1
2 644 ms 493 ms 490 ms 74-131-184-1.dhcp.insightbb.com [74.131.184.1]
3 470 ms 472 ms 488 ms 74-131-1-101.dhcp.insightbb.com [74.131.1.101]
4 488 ms 486 ms 480 ms tge0-11-0-1.lsvmkyzo-ccr01.mwrtn.rr.com [65.29.2
6.174]
5 486 ms 486 ms 664 ms network-065-189-140-162.mwrtn.rr.com [65.189.140
.162]
6 493 ms 488 ms 478 ms ae-9-0.cr0.chi30.tbone.rr.com [107.14.19.16]
7 192 ms 242 ms 263 ms ae-0-0.cr0.chi10.tbone.rr.com [66.109.6.20]
8 271 ms 309 ms 300 ms ae0.pr1.chi10.tbone.rr.com [107.14.17.192]
9 389 ms 386 ms 394 ms te0-3-0-27.ccr21.ord03.atlas.cogentco.com [154.5
4.11.145]
10 600 ms 438 ms 430 ms be2005.ccr21.ord01.atlas.cogentco.com [66.28.4.7
3]
11 517 ms 516 ms 525 ms te0-4-0-6.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.45.246]
12 783 ms 565 ms 560 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
130]
13 568 ms 592 ms 575 ms 38.111.40.114
14 717 ms 548 ms 561 ms 208.95.185.41

Trace complete.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
# 422
06-16-2013, 03:49 PM
I've noticed that when the game does work for me and I have netgraph turned on, the RECV can ranges from a few hundred to a few thousand. Whereas when the lag is really bad but constant the RECV is in the millions, say during CE and in the hundreds of thousands when just at ESD.
hope this bit of information helps you guys get a fix out.
thanks
Lieutenant
Join Date: Jul 2012
Posts: 50
# 423
06-17-2013, 09:57 AM
I realize you have asked to report anything above 180ms but either way I have rubberbanding problems for quite some time. And proxy settings didn't help. Sometimes it's ok, sometimes it is not.

Results tracertest test (this one is from 5 days ago)

Quote:
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 1 ms 1 ms 192.168.5.1
2 19 ms 36 ms 26 ms bng-ri02.net.iskon.hr [213.191.132.189]
3 27 ms 21 ms 21 ms 89.164.64.30
4 28 ms 25 ms 51 ms cat04-vl352.net.iskon.hr [89.164.64.106]
5 23 ms 24 ms 33 ms cat02-te-3-2.net.iskon.hr [89.164.64.6]
6 67 ms 32 ms 30 ms bdr01.net.iskon.hr [89.164.64.205]
7 197 ms 198 ms 206 ms te4-8.ccr01.zag01.atlas.cogentco.com [149.6.176.
137]
8 33 ms 33 ms 36 ms te0-0-0-22.ccr21.vie01.atlas.cogentco.com [130.1
17.48.77]
9 62 ms 61 ms 40 ms te0-2-1-2.ccr22.muc01.atlas.cogentco.com [154.54
.73.241]
10 43 ms 50 ms 47 ms te0-2-0-2.ccr22.fra03.atlas.cogentco.com [130.11
7.50.245]
11 55 ms 53 ms 56 ms te0-1-0-2.ccr21.ams03.atlas.cogentco.com [130.11
7.0.145]
12 57 ms 58 ms 59 ms te0-2-0-2.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [154.54
.76.110]
13 131 ms 131 ms 126 ms te0-5-0-4.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.85.217]
14 179 ms 217 ms 216 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
15 134 ms 130 ms 138 ms 38.111.40.114
16 127 ms 131 ms * 208.95.185.41
17 131 ms 126 ms 129 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Windows>
The second one is taken today

Quote:
Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms 192.168.5.1
2 18 ms 19 ms 18 ms bng-ri01.net.iskon.hr [213.191.132.190]
3 20 ms 18 ms 19 ms 89.164.64.28
4 24 ms 22 ms 23 ms cat04-vl352.net.iskon.hr [89.164.64.106]
5 22 ms 21 ms 21 ms cat01-te-5-4.net.iskon.hr [89.164.64.14]
6 23 ms 24 ms 23 ms bdr02.net.iskon.hr [89.164.64.217]
7 22 ms 22 ms 23 ms te4-8.ccr01.zag01.atlas.cogentco.com [149.6.176.
137]
8 31 ms 31 ms 30 ms te0-6-0-4.ccr21.vie01.atlas.cogentco.com [130.11
7.50.169]
9 38 ms 39 ms 38 ms te0-2-0-6.ccr21.muc01.atlas.cogentco.com [154.54
.73.229]
10 42 ms 42 ms 42 ms te0-2-0-2.mpd21.fra03.atlas.cogentco.com [130.11
7.48.69]
11 50 ms 50 ms 50 ms te0-0-0-2.mpd21.ams03.atlas.cogentco.com [130.11
7.48.137]
12 58 ms 57 ms 57 ms te0-0-0-0.mpd21.lon13.atlas.cogentco.com [130.11
7.1.98]
13 128 ms 126 ms 141 ms te0-2-0-4.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [66.28.
4.189]
14 131 ms 358 ms 218 ms te3-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
134]
15 127 ms 140 ms 126 ms 38.111.40.114
16 128 ms 128 ms 128 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Windows>

Nettest, 5 days ago

Quote:
unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 89.164.215.16
Ping: 142.9 msec
Port: 80: 182 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 337 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 322 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 200 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 373 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 393 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 356 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 295 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 346 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 331 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 338 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 291 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 178 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
Nettest today

Quote:
unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 141.136.243.106
Ping: 125.0 msec
Port: 80: 386 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 354 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 391 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 386 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 379 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 389 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 389 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 386 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 386 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: 386 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 385 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 389 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 382 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
Weird thing is that in nettest I don't have the results for the second and third column. Any feedback on this?
Ensign
Join Date: May 2013
Posts: 7
Starting this week STO has been essentially unplayable. I'm attaching the tracert and nettest info below.


tracert

Microsoft Windows [Version 6.2.9200]
(c) 2012 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms E4200 [192.168.1.1]
2 8 ms 8 ms 7 ms 96.120.97.13
3 7 ms 10 ms 15 ms xe-10-0-0-32767-sur01.miamimetro.fl.pompano.comc
ast.net [68.85.125.117]
4 12 ms 10 ms 11 ms 68.85.127.137
5 12 ms 18 ms 10 ms be-8-ar03.northdade.fl.pompano.comcast.net [68.8
7.162.33]
6 14 ms 14 ms 15 ms he-2-9-0-0-cr01.miami.fl.ibone.comcast.net [68.8
6.94.253]
7 31 ms 29 ms 31 ms pos-0-9-0-0-cr01.56marietta.ga.ibone.comcast.net
[68.86.88.213]
8 29 ms 28 ms 28 ms pos-0-3-0-0-pe01.56marietta.ga.ibone.comcast.net
[68.86.87.134]
9 84 ms 86 ms * te4-2.ccr01.atl02.atlas.cogentco.com [154.54.10.
233]
10 88 ms 88 ms 85 ms te0-4-0-7.mpd22.atl01.atlas.cogentco.com [154.54
.88.213]
11 96 ms 93 ms 94 ms te0-2-0-3.mpd22.dca01.atlas.cogentco.com [154.54
.2.102]
12 95 ms 94 ms 95 ms te0-0-0-8.mpd22.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54
.26.174]
13 106 ms 101 ms 112 ms te0-6-0-5.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.26]
14 101 ms 101 ms 104 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
15 74 ms 68 ms 67 ms 38.111.40.114
16 52 ms 52 ms 53 ms 208.95.185.41

Trace complete.


nettest

contacting nettest server..
Local IP: 174.61.7.156
Ping: 750.1 msec
Port: 80: timed out
Port: 80: 110 KB/sec 7 KB/sec 118 KB/sec 500
Port: 443: 26 KB/sec 2 KB/sec 28 KB/sec 500
Port: 443: 416 KB/sec 10 KB/sec 439 KB/sec 500
Port: 7255: 57 KB/sec 3 KB/sec 62 KB/sec 500
Port: 7255: 33 KB/sec 1 KB/sec 35 KB/sec 500
Port: 7003: 45 KB/sec 2 KB/sec 48 KB/sec 500
Port: 7003: 106 KB/sec 5 KB/sec 113 KB/sec 500
Port: 7202: 74 KB/sec 4 KB/sec 81 KB/sec 500
Port: 7202: 9 KB/sec 1 KB/sec 11 KB/sec 500
Port: 7499: timed out
Port: 7499: 45 KB/sec 1 KB/sec 49 KB/sec 500
Port: 80: 690 KB/sec 20 KB/sec 730 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 3,096
# 425
06-18-2013, 09:34 PM
I too was having a really crappy performance issue with the game since LoR hit...

I finally went into Video Options under TROUBLE SHOOTING at the bottom and TURNED OFF the Direct X-11Beta option. (didn't even know it was ON)...

My game playability improved almost immediately.


There are Three Options for this...

DirectX-11Beta
DirectX-9 or 10
and
AUTO

Make sure to use the one that is most compatible with your machine.

I have an older machine that is still running on Direct X-9 and doing fine with the game.


Another thing you can try is to change what MODE you are running the game in...

FULLSCREEN
WINDOWED
or
WINDOWED MAXIMIZED

It can make a big difference depending on your system.

For me, FULLSCREEN worked best till LoR hit, now WINDOWED works best.

By checking these two thing, I was able to vastly improve my game playability.

I still get the occasional drop-out but no where near the large number as before, nor the massive lag I had been plagued with lately.


Just some suggestions.

BTW: Everybody that is seeing the bos0x.atlas.cogentco with their pings...

We just found out recently that that is were the Cryptic Server is located.
(Dstahl mentioned in the latest ASK CRYPTIC, that their server is located on the East Coast in Boston)

So if your getting lousy numbers there, it's probably them, not you.
<shrug>
...... DaveyNY ...STO Forum Member since February - 2009
..............Star Trek Fan since Thursday Sept. 8th, 1966
There are No Longer any STO Veterans... We're Just People who have Played the Game for the last 4.5 years.
I Really Do Miss the little TOP Button at the bottom of the threads.

Last edited by daveyny; 06-18-2013 at 09:58 PM.
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 14
# 426
06-21-2013, 07:24 PM
This is what I have been dealing with for 2 weeks now.. http://imgur.com/6WPFvfr
some days it is ok, but most I have to deal with this...

Quote:
Originally Posted by fedasv2 View Post
It has been unplayable for 2-3 days now. My ISP is called Exetel in Australia..
help me out please, I'm keen to play my favourite game over the long weekend. I can download files at 500kbs now, only thing running slow is sto unfortunately.
Thanks

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 <1 ms <1 ms <1 ms router [192.168.2.1]
2 * * * Request timed out.
3 22 ms 23 ms 23 ms 129.6.96.58.static.exetel.com.au [58.96.6.129]
4 23 ms 55 ms 23 ms 125.1.96.58.static.exetel.com.au [58.96.1.125]
5 24 ms 23 ms 23 ms 202.68.67.52
6 24 ms 24 ms 23 ms xe-3-1-0.r00.sydnau02.au.bb.gin.ntt.net [202.68.64.214]
7 25 ms 220 ms 24 ms xe-1-0-0.r05.sydnau01.au.bb.gin.ntt.net [129.250.5.97]
8 220 ms 220 ms 167 ms as-0.r02.lsanca03.us.bb.gin.ntt.net [129.250.3.18]
9 197 ms 176 ms 176 ms xe-3-0-3.r20.lsanca03.us.bb.gin.ntt.net [129.250.2.141]
10 237 ms 199 ms 237 ms be2914.ccr21.lax04.atlas.cogentco.com [154.54.10.29]
11 224 ms 216 ms 223 ms be2021.mpd21.lax01.atlas.cogentco.com [154.54.87.249]
12 202 ms 201 ms 294 ms te0-1-1-2.ccr21.iah01.atlas.cogentco.com [154.54.0.226]
13 270 ms 294 ms 295 ms te0-1-0-6.ccr21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.29.5]
14 274 ms 302 ms 273 ms te0-1-0-6.mpd21.atl01.atlas.cogentco.com [154.54.2.145]
15 308 ms * 308 ms te0-0-0-2.ccr21.jfk02.atlas.cogentco.com [66.28.4.125]
16 287 ms * 316 ms te0-4-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54.44.18]
17 297 ms 317 ms 318 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42]
18 297 ms 314 ms 297 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42]
19 297 ms 314 ms * 208.95.185.41
20 314 ms 314 ms 293 ms 208.95.185.41

Trace complete.


contacting nettest server..
Local IP: 220.233.83.124
Ping: 428.6 msec
Port: 80: 18 KB/sec 2 KB/sec 21 KB/sec 500
Port: 80: 12 KB/sec 3 KB/sec 16 KB/sec 500
Port: 443: 11 KB/sec 1 KB/sec 13 KB/sec 500
Port: 443: 11 KB/sec 2 KB/sec 16 KB/sec 500
Port: 7255: 11 KB/sec 1 KB/sec 13 KB/sec 500
Port: 7255: 11 KB/sec 1 KB/sec 13 KB/sec 500
Port: 7003: 10 KB/sec 1 KB/sec 11 KB/sec 500
Port: 7003: 12 KB/sec 1 KB/sec 13 KB/sec 500
Port: 7202: 12 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 7202: 12 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 7499: 13 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 7499: 13 KB/sec 1 KB/sec 14 KB/sec 500
Port: 80: timed out
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
2013-06-06 18:46:08 PROGRAM CRASH OCCURRED!
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 5
# 427
06-23-2013, 07:10 AM
Can someone help me understand what this all means, I have terrible lag


Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 4 ms 10 ms 12 ms 192.168.1.1
2 * * * Request timed out.
3 12 ms 13 ms 12 ms 67.59.234.69
4 19 ms 19 ms 13 ms ool-4353f609.dyn.optonline.net [67.83.246.9]
5 14 ms 19 ms 14 ms 65.19.119.213
6 17 ms 31 ms 23 ms 64.15.0.242
7 * * * Request timed out.
8 17 ms 15 ms 14 ms te0-1-0-2.mpd22.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54
.1.161]
9 49 ms 20 ms 21 ms te0-1-0-2.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.44.34]
10 22 ms 21 ms 24 ms te3-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [154.54.46.
130]
11 25 ms 20 ms 30 ms 38.111.40.114
12 30 ms 22 ms 19 ms 208.95.185.41

Trace complete.



C:\Windows\system32>

contacting nettest server..
Local IP: 24.191.90.16
Ping: 22.9 msec
Port: 80: 2411 KB/sec 85 KB/sec 2603 KB/sec 500
Port: 80: 2439 KB/sec 136 KB/sec 2648 KB/sec 500
Port: 443: 1723 KB/sec 59 KB/sec 1840 KB/sec 500
Port: 443: 2508 KB/sec 89 KB/sec 2700 KB/sec 500
Port: 7255: 2060 KB/sec 99 KB/sec 2222 KB/sec 500
Port: 7255: 2559 KB/sec 145 KB/sec 2782 KB/sec 500
Port: 7003: 1887 KB/sec 92 KB/sec 2028 KB/sec 500
Port: 7003: 2412 KB/sec 117 KB/sec 2614 KB/sec 500
Port: 7202: 2190 KB/sec 118 KB/sec 2374 KB/sec 500
Port: 7202: 2087 KB/sec 112 KB/sec 2254 KB/sec 500
Port: 7499: 2424 KB/sec 123 KB/sec 2627 KB/sec 500
Port: 7499: 2392 KB/sec 134 KB/sec 2591 KB/sec 500
Port: 80: 2549 KB/sec 149 KB/sec 2770 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit
Empire Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 187
# 428
07-04-2013, 09:37 AM
I've been getting extreme lag, not responding, and rubber banding... Any suggestions?
using proxy server has not helped.
ISP already contacted, nothing wrong there.
Modem and router check out fine.


PING patchserver.crypticstudios.com (208.95.185.41): 32 data bytes
10 Packets transmitted, 10 Packets received, 0% Packet loss
round-trip min/avg/max = 91.625/93.091/96.973 ms

contacting nettest server..
Local IP: 98.174.205.26
Ping: 93.8 msec
Port: 80: 454 KB/sec 16 KB/sec 480 KB/sec 500
Port: 80: 521 KB/sec 18 KB/sec 549 KB/sec 500
Port: 443: 397 KB/sec 13 KB/sec 418 KB/sec 500
Port: 443: 453 KB/sec 15 KB/sec 478 KB/sec 500
Port: 7255: 476 KB/sec 16 KB/sec 503 KB/sec 500
Port: 7255: 416 KB/sec 14 KB/sec 438 KB/sec 500
Port: 7003: 460 KB/sec 16 KB/sec 486 KB/sec 500
Port: 7003: 414 KB/sec 14 KB/sec 437 KB/sec 500
Port: 7202: 455 KB/sec 16 KB/sec 481 KB/sec 500
Port: 7202: 412 KB/sec 14 KB/sec 435 KB/sec 500
Port: 7499: 379 KB/sec 13 KB/sec 400 KB/sec 500
Port: 7499: 522 KB/sec 19 KB/sec 552 KB/sec 500
Port: 80: 464 KB/sec 18 KB/sec 492 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 1 KB/sec Recv: 1 KB/sec


Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 1 ms <1 ms <1 ms CISCO01159 [192.168.1.1]
2 13 ms 8 ms 9 ms 10.145.224.1
3 8 ms 8 ms 8 ms 172.21.1.8
4 10 ms 10 ms 12 ms 70.169.75.84
5 22 ms 9 ms 8 ms chnddsrj01-ae2.0.rd.ph.cox.net [70.169.76.229]
6 21 ms 19 ms 21 ms 68.1.5.137
7 21 ms 21 ms 21 ms ge-11-2-0.mpr1.lax12.us.above.net [64.125.13.13]
8 36 ms 20 ms * xe-3-2-0.cr2.lax112.us.above.net [64.125.21.125]
9 58 ms 46 ms * xe-3-2-0.cr2.iah1.us.above.net [64.125.30.49]
10 79 ms 103 ms 76 ms xe-5-0-0.cr2.dca2.us.above.net [64.125.31.250]
11 86 ms 87 ms 86 ms xe-1-1-0.mpr4.bos2.us.above.net [64.125.24.117]
12 85 ms 85 ms 85 ms xe-0-0-0.mpr3.bos2.us.above.net [64.125.25.61]
13 86 ms 87 ms 90 ms 208.184.110.70.IPYX-072053-002-ZYO.above.net [208.184.110.70]
14 87 ms 94 ms 92 ms border11.te7-1-bbnet1.bsn.pnap.net [63.251.128.41]
15 93 ms 111 ms 102 ms perfectworldent-4.border11.bsn.pnap.net [216.52.61.78]
16 96 ms 93 ms 93 ms 208.95.185.41

Trace complete.

contacting nettest server..
Local IP: 98.174.205.26
Ping: 93.8 msec
Port: 80: 575 KB/sec 20 KB/sec 607 KB/sec 500
Port: 80: 504 KB/sec 17 KB/sec 531 KB/sec 500
Port: 443: 469 KB/sec 16 KB/sec 494 KB/sec 500
Port: 443: timed out
Port: 7255: 58 KB/sec 5 KB/sec 63 KB/sec 500
Port: 7255: 348 KB/sec 15 KB/sec 369 KB/sec 500
Port: 7003: timed out
Port: 7003: timed out
Port: 7202: 120 KB/sec 5 KB/sec 127 KB/sec 500
Port: 7202: 469 KB/sec 27 KB/sec 498 KB/sec 500
Port: 7499: 526 KB/sec 19 KB/sec 557 KB/sec 500
Port: 7499: 380 KB/sec 13 KB/sec 401 KB/sec 500
Port: 80: 488 KB/sec 23 KB/sec 516 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 1 KB/sec Recv: 2 KB/sec
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
# 429
07-15-2013, 03:03 AM
since I have updated to the latest version I am having major problems doing anything

here is my tracert and nettest results as I am getting alot of lag and rubberbanding now.

I am on virgimedia in the uk

Microsoft Windows [Version 6.1.7601]
Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Users\grazazel>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 28 ms 11 ms 44 ms cpc1-wisb1-2-0-gw.4-4.cable.virginmedia.com [80.
6.240.1]
2 10 ms 10 ms 11 ms pete-core-1a-ae1-520.network.virginmedia.net [80
.3.129.53]
3 10 ms 11 ms 11 ms pete-core-2a-ae2-0.network.virginmedia.net [212.
43.163.217]
4 13 ms 11 ms 11 ms nrth-bb-1b-ae15-0.network.virginmedia.net [62.25
3.175.138]
5 12 ms 12 ms 16 ms nrth-bb-1c-ae1-0.network.virginmedia.net [62.253
.174.110]
6 13 ms 11 ms 11 ms nrth-tmr-1-ae1-0.network.virginmedia.net [213.10
5.159.30]
7 37 ms 31 ms 28 ms fran-ic-1-as0-0.network.virginmedia.net [62.253.
185.81]
8 37 ms 36 ms 37 ms be5089.mag21.fra03.atlas.cogentco.com [130.117.1
4.133]
9 37 ms 36 ms 35 ms te0-7-0-12.mpd21.fra03.atlas.cogentco.com [154.5
4.77.145]
10 40 ms 40 ms 36 ms te0-3-0-2.mpd22.ams03.atlas.cogentco.com [154.54
.39.185]
11 32 ms 30 ms 31 ms te0-0-0-0.mpd21.lon13.atlas.cogentco.com [130.11
7.1.98]
12 102 ms 106 ms 101 ms te0-7-0-3.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.42.101]
13 295 ms 197 ms 202 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
14 102 ms 105 ms 107 ms 38.111.40.114
15 104 ms 102 ms 103 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C:\Users\grazazel>

contacting nettest server..
Local IP: 80.6.241.160
Ping: 107.7 msec
Port: 80: 318 KB/sec 9 KB/sec 345 KB/sec 500
Port: 80: 471 KB/sec 12 KB/sec 516 KB/sec 500
Port: 443: 302 KB/sec 8 KB/sec 325 KB/sec 500
Port: 443: timed out
Port: 7255: timed out
Port: 7255: timed out
Port: 7003: 209 KB/sec 6 KB/sec 223 KB/sec 500
Port: 7003: 376 KB/sec 10 KB/sec 408 KB/sec 500
Port: 7202: 365 KB/sec 9 KB/sec 396 KB/sec 500
Port: 7202: 449 KB/sec 12 KB/sec 490 KB/sec 500
Port: 7499: 416 KB/sec 11 KB/sec 452 KB/sec 500
Port: 7499: 447 KB/sec 11 KB/sec 488 KB/sec 500
Port: 80: 339 KB/sec 9 KB/sec 366 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

Last edited by remmiks; 07-15-2013 at 03:06 AM.
Ensign
Join Date: Apr 2013
Posts: 1
contacting nettest server..
Local IP: 98.233.160.72
Ping: 22.4 msec
Port: 80: 1755 KB/sec 69 KB/sec 1860 KB/sec 500
Port: 80: 1579 KB/sec 53 KB/sec 1664 KB/sec 500
Port: 443: 1128 KB/sec 35 KB/sec 1185 KB/sec 500
Port: 443: 384 KB/sec 14 KB/sec 404 KB/sec 500
Port: 7255: 62 KB/sec 3 KB/sec 66 KB/sec 500
Port: 7255: 1555 KB/sec 50 KB/sec 1635 KB/sec 500
Port: 7003: 55 KB/sec 2 KB/sec 59 KB/sec 500
Port: 7003: 1717 KB/sec 56 KB/sec 1808 KB/sec 500
Port: 7202: 1381 KB/sec 44 KB/sec 1452 KB/sec 500
Port: 7202: 1515 KB/sec 46 KB/sec 1592 KB/sec 500
Port: 7499: 1681 KB/sec 54 KB/sec 1767 KB/sec 500
Port: 7499: 237 KB/sec 9 KB/sec 250 KB/sec 500
Port: 80: 1836 KB/sec 59 KB/sec 1934 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 1 KB/sec
hit return to exit


Copyright (c) 2009 Microsoft Corporation. All rights reserved.

C:\Windows\system32>tracert patchserver.crypticstudios.com

Tracing route to patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
over a maximum of 30 hops:

1 2 ms 2 ms 1 ms 10.0.0.1
2 27 ms 29 ms 29 ms c-98-233-160-1.hsd1.md.comcast.net [98.233.160.1
]
3 17 ms 17 ms 10 ms xe-4-2-0-32767-sur01.owingsmills.md.bad.comcast.
net [68.85.80.37]
4 80 ms 12 ms 12 ms xe-5-0-0-0-ar04.whitemarsh.md.bad.comcast.net [6
8.85.115.17]
5 15 ms 19 ms 32 ms he-3-4-0-0-11-cr01.newyork.ny.ibone.comcast.net
[68.86.94.177]
6 16 ms 16 ms 14 ms he-0-10-0-0-pe03.111eighthave.ny.ibone.comcast.n
et [68.86.83.90]
7 * 16 ms * be7922.ccr21.jfk10.atlas.cogentco.com [154.54.13
.161]
8 23 ms 16 ms 16 ms te0-1-0-2.ccr21.jfk07.atlas.cogentco.com [154.54
.86.225]
9 17 ms 30 ms 18 ms te0-6-0-4.ccr22.jfk02.atlas.cogentco.com [154.54
.47.5]
10 21 ms 21 ms 22 ms te0-1-0-4.ccr22.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.6.9]
11 58 ms 210 ms 216 ms te4-2.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.25
4]
12 34 ms 22 ms 30 ms 38.111.40.114
13 29 ms 21 ms 22 ms 208.95.185.41

Trace complete.

C
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:42 AM.