Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 331
# 1 Can't get STO to work?!?!?!?
08-07-2013, 11:02 AM
STO was working fine for me up 'till noon yesterday. Now, when I click on the icon, I see the program show up on my Taskbar, however, nothing else happens.

Does anyone have any suggestions?
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 8,242
# 2
08-07-2013, 11:06 AM
Look at big red banner at the top of page and follow link.
STO is about my Liberated Borg Federation Captain with his Breen 1st Officer, Jem'Hadar Tactical Officer, Liberated Borg Engineering Officer, Android Ops Officer, Photonic Science Officer, Gorn Science Officer, and Reman Medical Officer jumping into their Jem'Hadar Carrier and flying off to do missions for the new Romulan Empire. But for some players allowing a T5 Connie to be used breaks the canon in the game.
Starfleet Veteran
Join Date: Jul 2012
Posts: 331
# 3
08-07-2013, 11:09 AM
Quote:
Originally Posted by thecosmic1 View Post
Look at big red banner at the top of page and follow link.
Oh, right. (Facepalm) Thanks
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:09 AM.