Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 241
When I open the game launcher, it says its normal 'Loading, please wait' message, then goes white. IE pops up saying 'This program cannot display the webpage from this address.
res://ieframe.dll/dnserrordiagoff_webOC.htm

This is the first time this has happened, and I was playing the game not two hours ago. Any help?

Formerly known as Echo@Rivyn13
Member since early 2011
Member of Lag Industries ~ http://lagfleet.enjin.com/
Ensign
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
# 2 Same here
08-20-2013, 01:05 AM
I am getting the same thing. For over an hour and a half now. Cuss Cuss cuss, threat threat threat, threat, shakefist shakefist shakefist.

Anyone know how to fix this?

EDIT: Fixed it. The DNS flush seemed to fix the problem, though I still had to restart the program a couple of times afterwards.

Last edited by jtpaw72; 08-20-2013 at 01:21 AM.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 241
# 3
08-20-2013, 01:37 AM
Quote:
Originally Posted by jtpaw72 View Post
I am getting the same thing. For over an hour and a half now. Cuss Cuss cuss, threat threat threat, threat, shakefist shakefist shakefist.

Anyone know how to fix this?

EDIT: Fixed it. The DNS flush seemed to fix the problem, though I still had to restart the program a couple of times afterwards.
Thank you thank you! It is working now! And I learned something new! Thanks again!

Formerly known as Echo@Rivyn13
Member since early 2011
Member of Lag Industries ~ http://lagfleet.enjin.com/
Ensign
Join Date: Jan 2013
Posts: 3
# 4
08-30-2013, 07:25 PM
hmm a friend of me got the same problem.. did ipconfig /flushdns and restarted but for no help.. still having the same problem :/
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:10 PM.