Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 1 Can't login on Windows 8.1
10-04-2013, 06:05 PM
Hey guys,

Just loaded up STO using the new arc lient on my Windwos 8.1 PC and ntoiced that I can't actually login to the game with the launcher. I think it might be related to the changes in Internet Explorer 11. Not biggie for me, as I'm waiting until Season 8 to really jump back in, but I figured you might want to investigate it before 8.1 goes out to everyone on October 18th.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,129
# 2
10-04-2013, 07:26 PM
You might want to run the 'Net Test' and 'Trace Route' network diagnostics described in this thread...

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=225155

... and make sure you can actually establish a Internet link to the STO site, as there might be some underlying condition, (e.g. Firewall) in Windows 8.1 that you may need to tweak...
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 857
# 3
10-05-2013, 04:34 AM
You sure your not effected by the problem the rest of us are having?

ORDEROFPERSISTANCE CHATCHANNEL Album of my S8 Crash sigs. Free use to any who want them!
http://s179.photobucket.com/user/fis...line/s8%20sigs
Ensign
Join Date: Jul 2012
Posts: 7
# 4 Definitely Rendering.
10-05-2013, 03:43 PM
Checked using traceroute tools and my firewall settings, it definitely seems to be a bug in the way the rendering engine of IE 11 treats button events differently as opposed to IE 10. Of course, i'm no dev and I could be completely wrong.

UPDATE
Since I posted this status Microsoft released a new patch for Windows that address how the browser handles click events. Seems to ahve taken care of the issue.

Last edited by captainharlem; 10-05-2013 at 03:45 PM.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:23 AM.