Captain
Join Date: Feb 2013
Posts: 620
it is for now more than 2 weeks in which eu have poblems with login in/swiching chars/locked up screen due to login server problems, just interes how long it can take to fix that .
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,394
# 2
10-04-2013, 11:19 AM
Quote:
Originally Posted by czertik123 View Post
it is for now more than 2 weeks in which eu have poblems with login in/swiching chars/locked up screen due to login server problems, just interes how long it can take to fix that .
If the problem is being caused by your ISP, or by the Trans-Atlantic cable provider their using, then there is nothing Cryptic/PWE can do to correct the problem.

Run the 'Net Test' and 'Trace Route' network diagnostics described in this thread...

http://sto-forum.perfectworld.com/sh...d.php?t=225155

... and post the results here, as that will provide some clues on what is causing the problem...


(And it doesn't seem to be a STO Server problem, as I've had no issues logging in this week...)
Captain
Join Date: Feb 2013
Posts: 620
# 3
10-05-2013, 03:23 AM
well, he is report - and i must say, i dont have problems with others on-line games. Even on us side .

V?pis trasy k patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
s nejv??e 30 směrov?n?mi:

1 1 ms 1 ms < 1 ms 10.0.0.138
2 18 ms 17 ms 18 ms 88.103.200.71
3 26 ms 25 ms 25 ms 88.103.203.137
4 28 ms 28 ms 27 ms 194.228.190.85
5 27 ms 26 ms 27 ms 194.228.190.193
6 25 ms 25 ms 25 ms 5.53.0.25
7 48 ms 46 ms 63 ms Xe0-0-0-0-grtpareq1.red.telefonica-wholesale.net
[94.142.120.78]
8 47 ms 45 ms 48 ms Xe8-3-0-0-grtpartv2.red.telefonica-wholesale.net
[84.16.14.74]
9 71 ms 49 ms 45 ms 213.140.52.50
10 48 ms 49 ms 48 ms te0-7-0-2.ccr21.par01.atlas.cogentco.com [154.54
.39.73]
11 49 ms 66 ms 64 ms te0-4-0-1.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [154.54
.37.169]
12 74 ms * 75 ms te0-3-0-3.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54
.58.90]
13 179 ms 178 ms 179 ms te0-2-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.31.189]
14 172 ms 172 ms 172 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]
15 171 ms 175 ms 165 ms 38.111.40.114
16 166 ms 168 ms * 38.111.40.114
17 163 ms * 166 ms 208.95.185.41

Trasov?n? bylo dokončeno.


unable to allocate performance buffer
contacting nettest server..
Local IP: 88.102.84.189
Ping: 158.2 msec
Port: 80: 191 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 171 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 186 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 443: 190 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 193 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7255: 295 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 206 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7003: 202 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7202: timed out
Port: 7202: 204 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 248 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 7499: 388 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Port: 80: 353 KB/sec 0 KB/sec 0 KB/sec 500
Idle NIC bandwidth Send: 0 KB/sec Recv: 0 KB/sec
hit return to exit

and i dont think that unable to log to log-in server can be my/provider side.

and what place can be lpl ? place with bos is evidently boston with realy big spike, if lpl is on us continet, it is evidently us side problem.

ps pls forum suport ADD suport for unicode (or it is utf-8 ? ) - since some letetrs dont show properly.

Last edited by czertik123; 10-05-2013 at 03:28 AM.
Career Officer
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,394
# 4
10-05-2013, 08:20 AM
Quote:
Originally Posted by czertik123 View Post
...
V?pis trasy k patchserver.crypticstudios.com [208.95.185.41]
s nejv??e 30 směrov?n?mi:

1 1 ms 1 ms < 1 ms 10.0.0.138
2 18 ms 17 ms 18 ms 88.103.200.71
3 26 ms 25 ms 25 ms 88.103.203.137
4 28 ms 28 ms 27 ms 194.228.190.85
5 27 ms 26 ms 27 ms 194.228.190.193
6 25 ms 25 ms 25 ms 5.53.0.25
7 48 ms 46 ms 63 ms Xe0-0-0-0-grtpareq1.red.telefonica-wholesale.net
[94.142.120.78]
8 47 ms 45 ms 48 ms Xe8-3-0-0-grtpartv2.red.telefonica-wholesale.net
[84.16.14.74]
9 71 ms 49 ms 45 ms 213.140.52.50
10 48 ms 49 ms 48 ms te0-7-0-2.ccr21.par01.atlas.cogentco.com [154.54
.39.73]
11 49 ms 66 ms 64 ms te0-4-0-1.ccr21.lon13.atlas.cogentco.com [154.54
.37.169]
12 74 ms * 75 ms te0-3-0-3.ccr21.lpl01.atlas.cogentco.com [154.54
.58.90]
13 179 ms 178 ms 179 ms te0-2-0-3.ccr21.bos01.atlas.cogentco.com [154.54
.31.189]
14 172 ms 172 ms 172 ms te4-4.ccr01.bos06.atlas.cogentco.com [66.28.4.42
]

15 171 ms 175 ms 165 ms 38.111.40.114
16 166 ms 168 ms * 38.111.40.114
17 163 ms * 166 ms 208.95.185.41
...

and what place can be lpl ? place with bos is evidently boston with realy big spike, if lpl is on us continet, it is evidently us side problem.

ps pls forum suport ADD suport for unicode (or it is utf-8 ? ) - since some letetrs dont show properly.
You are correct. that the Cogent Boston Hub, (the destination for several Trans-Atlantic cable links) is having issues. You should post these results in the Networking section of the PWE Tech Support Forum, so that the PWE techs are aware of this, and can kick Cogent a few more times with this information...

http://techsupport.perfectworld.com/
Ensign
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
# 5 Not same route
10-07-2013, 06:54 AM
Greetings,

Please refer to Error ticket # 14196316

Tried following above thread - still cannot get passed ARC loader. I "seem" to update ok, but 10 times a day (yes I'm that anal) I get a ooops we crashed box. Looking for some help here or maybe a refund.

STO was really fun and worth the money before ARC.
Captain
Join Date: Feb 2013
Posts: 620
# 6
10-08-2013, 05:27 AM
and i got another bonus today - server is not responding for over 20s regulary today...and allways dc after cca 10s in game lol.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:02 AM.