Survivor of Romulus
Join Date: Jul 2012
Posts: 569
# 51
11-05-2013, 11:10 AM
Just dipping this out there, no more Tribbles please.. they're clogging up my bank and inventory as it is. I would however LOVE more unique DOFF's like the "Ang the Vicious" Breen DOFF we got for Season 6 testing. Something useful please Cryptic! Although I think it's already a given that we'll get a Solanae Tribble "1 Dyson mark per hour" bla bla bla.
http://stosignatures.ufplanets.com/Terrell-STO.png

Looking for a dedicated Star Trek community? Visit www.ufplanets.com for details.
Lt. Commander
Join Date: Jun 2013
Posts: 151
# 52
11-05-2013, 11:31 AM
Any idea why is it downloading all over? I finished, started game, quit and it downloads something again. Just a few MBs it seems. Then the launcher closes and when open, my game starts to patch (3000 kb). It is all over. Please FIX it.

Last edited by embrosil; 11-05-2013 at 11:35 AM.
Ensign
Join Date: Sep 2013
Posts: 1
# 53 Same here, but....
11-05-2013, 11:59 AM
when it tries to execute the patch, it does not get very far in the download, and the launcher exits suddenly without so much as an error message. Then when I go back into the game and exit out after a subsequent play, it does the same thing. The patch never completes. Has anyone else seen this?
Ensign
Join Date: Sep 2012
Posts: 11
# 54
11-05-2013, 12:03 PM
It happens to me, but once it appeared it ran successfully, but every time after that it looks that it crashes everytime at same point near beginning

so it looks it isn't a Wine issue
Ensign
Join Date: Aug 2013
Posts: 6
# 55
11-05-2013, 12:34 PM
Is it supposed to download the same patch everytime i close or open the game?
Captain
Join Date: Jun 2012
Posts: 9,045
# 56
11-05-2013, 12:40 PM
Quote:
Originally Posted by nevawinna View Post
Got both test clients up to date. Doesn't look like patching is complete, though, judging by the completion % displayed for download and patching, neither goes anywhere near 100%.
If there is nothing new to pre-patch, it would close after a few moments, as you described, and not go from 0-100% again. The few "MBs" you are seeing is the client reading the data and looking to see if it's up to date. Sounds like everything is working correctly.

Cheers,

Brandon =/\=
Ensign
Join Date: Oct 2013
Posts: 1
# 57
11-05-2013, 12:47 PM
For me too it keeps patching the game everytime I exit or start game. It feels like its patching the same thing over and over.....what in the heck is going on? 4 or 5 gigs....everytime i start the game or exit? we talking 4 or 5 times now.....ridiculous.


I feel like I've been hacked lmao. This is as suspicious as Arc not working for me, and then having to download the game from steam. And then having corrupted pigg files....having to delete the hogg files.....then having to just delete everythign and download again through the launcher.. Had nothign to do with my connection or my pc.....but I was like yes finally i got the game installed and running good for a week no issues.

and now this? This does not seem legit to me.

Especially frustrating since these servers are so dam slow...Their servers are killing this game and probably why peoples downloads always get corrupted......This is one way to get people to quit alright lol.

Last edited by richac; 11-05-2013 at 12:51 PM.
Lt. Commander
Join Date: Oct 2012
Posts: 158
# 58
11-05-2013, 01:39 PM
This is a much better approach, avoiding the congestion on 12th that would have occurred. It's good that you have learned your lesson from the last "THIS IS SPARTAAAA!" we had. Good job!
Career Officer
Join Date: Jul 2012
Posts: 5,633
# 59
11-05-2013, 01:54 PM
Quote:
Originally Posted by pwebranflakes View Post
If there is nothing new to pre-patch, it would close after a few moments, as you described, and not go from 0-100% again. The few "MBs" you are seeing is the client reading the data and looking to see if it's up to date. Sounds like everything is working correctly.

Cheers,

Brandon =/\=
No, it definitely started patching again, here too. It was at ca. 2%, then jumped to 100%; but, as you well know, if there's truly nothing to patch, launcher will just say "Patching...", without actually starting a patch-process (with percentage bar).
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 1,994
# 60 What Are We Prepatching Now?
11-05-2013, 02:04 PM
Nothing in the Release notes since 10/30?

Large Patch this morning when I closed the Launcher and a small "check" patch when I closed it just now.

What are you up to?
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:55 AM.