Ensign
Join Date: Nov 2013
Posts: 26
# 1 Screen Shaking Constantly
11-10-2013, 07:46 PM
When I preview this one map called "H'atoria Station Ground", when I spawn (the spawn is set to the default spawn of the map), the screen constantly shakes like I added a Camera Shake FX (which I didn't. I didn't even add an explosion FX). It does it heavy in the spawn room and then 'slopes' down as you leave the second room. By the time I get to the third room it stops completely (short version: the screen shakes for the first 2 rooms but stops at the 3rd).

Please help!

FIXED! Fixed the problem. Do not post.

Last edited by blackrew; 11-10-2013 at 09:16 PM. Reason: Problem Resolved
Rihannsu
Join Date: Jun 2012
Posts: 13,174
# 2
11-10-2013, 09:31 PM
What was it? I was going to suggest changing your camera angle, some unfortunate camera angles cause it to change constantly.
HAIL HYDRA!

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
I can haz joystick!
MMOs aren't charities. Corporations are supposed to make a profit. It's what they do.
Survivor of Romulus
Join Date: Jun 2012
Posts: 2,877
# 3
11-11-2013, 09:28 AM
Could you tell us how the problem got fixed? Could be helpful if anyone else encounters it.
The Foundry Roundtable live Wednesdays at 7:30PM EST/4:30PM PST on twitch.tv/thefoundryroundtable
Forum Logic dictates that if the devs don't do what a poster wants, they therefor actively hate what that poster is advocating for.
Forum Logic =/= Real Logic
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:22 AM.