Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Starfleet Veteran
Join Date: Jun 2012
Posts: 325
# 10
11-16-2013, 09:29 PM
Engineering Report-Personal Log...40 personnel were assigned to figure why the Emergency Batteries for Weapons and Auxiliary ship use, was shutting down. Now we are getting reports also that Away teams have been encountering random failure of Hypos, Personal Shield and Weapons backup batteries as well.

Every iota of ship and ground equipment is being torn down to mere components and being reassemble piece by piece to see where the problem lies. So far, early readings have not pointed the main cause on the malfunction, but there is evidence that something is occurring. I sent some equipment to the Science Dept...maybe they can lend a wider perspective to this ongoing mystery.

-Email Chime-

That was -------

*Eyes quickly follow one paragraph that seems to give an answer*

Blast!! The captain is not going to like this...

(After several confirmations of tests were done, it has been confirmed with a high degree of certainty, the cause of the power loss, was subspace disruption, and it was not a random occurrence. The pinpoint 'attacks' were concentrated on the power conduits leads of the units that were tested. It is advise that detectors are to be used immediately to locate any more potential breach into our 'space'.)

Chief Engineer to the Captain...we have a major problem on our hands...

Task Force Zulu--Back to Duty X4 SB T1.5, Tac 2, Eng 1 & Sci 1.
To the Edge of Space and Beyond

Subscribe to STO--1200+ days
LTS December 2011

Last edited by truewarper; 11-16-2013 at 09:32 PM.
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:07 PM.