Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Win 7 x64
01-12-2010, 05:28 AM
Where do I find the client for x64, I downloaded from file planet and it says to find an x64 compatible program
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 05:37 AM
the one from fileplanet should work with no problems. It is the one i downloaded and im running 7 x64
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3 Vista x64
01-12-2010, 05:47 AM
I am getting the same error with Vista 64 bit system, it tells me the installer for the client is not compatible with the system I am running and to contact the software publisher.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4 Windows 7 x64
01-12-2010, 05:56 AM
Hi All,

Just to comment I have also downloaded the version from FilePlanet and this has worked fine to install on My Windows 7 x64 installation.

I would suggest checking the following or trying the following:

Disable UAC during the installation, Go to Control Panel and then User Accounts and then Change User Access Control Settings and turn these off (You will need to reboot)

Also I would make sure that the user accounts are within the Administrator Group.

Go to Control Panel and then User Accounts and then Account Type and make sure this is set to an Administrator Account.

I hope this helps.

K1RK.

-----------

I would also suggest trying the same for Vista x64.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 05:56 AM
I was just having the same error... Running Vista Home premium x64. I fixed it by redownloading (I know this sucks!). I noticed that the first time I downloaded, the EXE had a generic windows icon, and after I redownloaded, it had an icon of the STO logo. After redownload it installed with no problems. (I didn't have to run as administrator or in compatibility mode.) I hope this helps
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 05:56 AM
Not sure what error you get.

I'm running Win 7 Ultimate x64 and STO starts normally. Checking the taskmanager, I see it runs in 32bit mode...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-12-2010, 06:11 AM
same here, win 7 64 bit
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-12-2010, 06:13 AM
Win 7 x64 works fine with Beta. Check your drivers.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-12-2010, 08:06 AM
Only problem here was that I was told to upgrade to latest Nivida driver (195.62) and also had to reinstall the Nvidia 3d drivers and resit them after the video driver upgrade.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-12-2010, 08:48 AM
My solution is kind of... uhm...

I deleted all files, restored the files and guess what: it worked! Even the ST:O logo apeared after restoring...

I know...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 11:16 PM.