Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Ok, so here's the problem. The gmae just STOPS dead on as soon as it hits this certain screen. Its different every time, looks like either a ship or Star Fleet Academy, or whatever. The program stops responding, and I get very frustrated.

Is anyone else having the same??
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 02:45 PM
Still having the same problem.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 03:00 PM
Really people??! It's happened twice to me since I posted this!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 03:04 PM
Sorry I can not say anything for this issue. I am having something simimlar perhaps you have found in your searching, I have yet to find anything. When I hit engage to launch the game it flashes fullscreen then crashes out and is not responding. if you have douns anything or know anything I would love to know. again sorry I can not help with yous. perhaps check to see if windows firewall is blocking it?

if your crashing out on the same screen then perhaps a reinstall? On myold computer I alsop had an issue with WoW crrashing and it was due to having bad ram. perhaps test your ram?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:11 AM.