Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-12-2010, 07:18 PM
I too have experienced the screen flicker after the character creation and loading into the game. There were also some odd flashing on my character's face when customizing the nose of my character when moving the mouse quickly over the options available.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12 yep same here!
01-12-2010, 07:19 PM
Quote:
Originally Posted by Spanyell
Yeah, I'm getting this on most load screens as well.



And, I did not even get the option to be klingon, I see no tab for it!

But yea, lot of gliching when loading maps... soon after booted out or a crash...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-12-2010, 07:20 PM
Quote:
Originally Posted by Capt.Saber
And, I did not even get the option to be klingon, I see no tab for it!

But yea, lot of gliching when loading maps... soon after booted out or a crash...
I believe you have to unlock the Klingon race and cannot select it as an initial character.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-12-2010, 07:22 PM
Same here. Flickers after the character screen.. but I dont get past that. I get that map full thing. Been trying to get in all day T_T
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:20 PM.