Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
So I've downloaded, installed and started up the game all fine. I log into the server and get what I assume to be the standard screen asking me to "create new federation character" yet when I click this the profile window disappears and I'm just left with the background unable to see or do anything more. After about 4mins of staring at this HOPING something will happen I'm told I've been disconnected from the server...

Any ideas?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 10:06 AM
The servers are under very heavy load as a few thousand people are making character simultaneously. Please just try again in a few minutes.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 10:14 AM
what user password to use ??

all time it say bzzzz wrong

help
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 10:17 AM
Quote:
Originally Posted by ccfly
what user password to use ??

all time it say bzzzz wrong

help
Your login information should be the same information that you use to login to the STO website.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 10:21 AM
i know i usin same login data but wrong pass all time
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-12-2010, 10:28 AM
Wow i can hear the servers dying all thee way from sweden xD Good luck cryptic! i sure hope ill get in before it gets to late in the night, got work tomorrow...

EDIT: Servers died while i was writing this reply xD
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-12-2010, 08:57 PM
I have the same issue
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:49 PM.