Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Every thing was fine...Then...
01-12-2010, 02:01 PM
I am stuck at the loading screen for the Sol system. Have restarted my machine twice, and restarted the game 5 times. every time it loads fully, but nothing happens. Can any one help me with this?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-12-2010, 02:11 PM
Quote:
Originally Posted by slimpc420 View Post
I am stuck at the loading screen for the Sol system. Have restarted my machine twice, and restarted the game 5 times. every time it loads fully, but nothing happens. Can any one help me with this?
Try shaking a chicken leg at it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-12-2010, 02:13 PM
Quote:
Originally Posted by slimpc420 View Post
I am stuck at the loading screen for the Sol system. Have restarted my machine twice, and restarted the game 5 times. every time it loads fully, but nothing happens. Can any one help me with this?
Post your specs. Post a screenshot. Post something.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-12-2010, 02:22 PM
Same issue. Specs aren't an issue since every other zone has loaded fine before the Sol System...the screen shot would be the loading screen, hardly helpful.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-12-2010, 09:59 PM
I'm having the same thing. I'm wondering if it might get any better later when half the world isn't trying to load into the same map at the same time.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:36 AM.