Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
There seems to be something wrong with the "Patrol the Orion system" mission.

I've completed the Una system twice by now and the Kinjer system once, but both are still "open" to be completed.

I have only a screeny of the completion of the Kinjer system:
http://img686.imageshack.us/my.php?i...0011314104.jpg
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 05:20 AM
i had the same problem in closed beta.
so they still did not fix it? ay caramaba!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 05:24 AM
it was fixed in the final CB build, however they rolled the game back a patch for Open Beta.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 05:36 AM
Quote:
Originally Posted by tedgp123 View Post
it was fixed in the final CB build, however they rolled the game back a patch for Open Beta.
He he... seen that before with ****... they fixed quest bugs in CB and with OB they rolled back before latest rebuild...

Good to know the quest is fixed in release
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 06:08 AM
I did this in a group of 5 and HOLY COW it was awesome.
4 of us got the completed and 1 person did not get it, seems ot be random.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-13-2010, 06:58 AM
I have the same problem though it seems for me the objective was completed while still in the system. As I warped to Sector Space the objective was unchecked again. Weird stuff.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-13-2010, 07:02 AM
my group of 4 had this last night aswell and yet on returning to the system(we went back 3 times)it still says compleat
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-13-2010, 07:13 AM
bump this...Ive completed several parts multiple times and have not gotten credit for it. Im just moving on to other missions now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-13-2010, 07:31 AM
I have the same Ppoblem. I will try again.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 05:31 PM.