Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 21
01-13-2010, 11:56 AM
Same, getting disconnected after 2-3 minutes.
Can't log in after that, always getting "Wrong username/password" until I change my password
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 22
01-13-2010, 11:56 AM
Quote:
Originally Posted by icedfire View Post
I m getting this too. It seems to be mostly on the sector map that I keep getting disconnected.
Aye I am stuck in the sector map as well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 23
01-13-2010, 11:57 AM
Getting the same here. And it's taking a while to get logged back in. It takes a while to retrieve characters, and then also retrieving maps takes a while.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 24 Getting disconnected also
01-13-2010, 12:00 PM
Happens most when flying through sector space if that means anything. Just trying to get from one sytem to another and half way there it just disconnects from server.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 25
01-13-2010, 12:03 PM
I just want to inform Cryptic that both myself and my girlfriend are experience constant disconnects as well. This has only started happening tonight for us.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 26
01-13-2010, 12:04 PM
It seems today that I am being disconnected every 3-5 mins, als when i go inot a system i get a msg saying Error on open teams then get booted or dcd again.

Apoko
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 27
01-13-2010, 12:05 PM
Quote:
Originally Posted by Evan Norton
yeah so? We got to live with 300 ping constantly.. so back off, we paid as much as you did. Even more if you bought from steam


- And I also get booted after 10 secs
err im from uk not US and my ping is normally great. It was just a iidea of what might of started causing the lag and disconnects.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 28
01-13-2010, 12:25 PM
Bumpage. Sure would be nice to get some kind of response.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 29
01-13-2010, 12:27 PM
Quote:
Originally Posted by Mordred13th
Bumpage. Sure would be nice to get some kind of response.
I've given up on trying to play tonight. It was fine during the day.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 30
01-13-2010, 12:29 PM
Same problem.


Quote:
Originally Posted by dapapst View Post
Same, getting disconnected after 2-3 minutes.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:20 AM.