Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Game Servere Not Responding
01-13-2010, 03:13 PM
Game Servere Not Responding
Game Servere Not Responding
Game Servere Not Responding

Thats all im getting right now. I know it only open beta but come on you already you already have a working Champions. Do people here not learn or something?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2 Cannot Connect to Sol System
01-13-2010, 03:16 PM
I am unable to connect to the Sol System after the 'Line in the Sand' mission. Also, whenever I issue a bug report through STO Bugs, the system changes it to 'Champions', not STO.

A fix would be nice for this so I can actually continue on playing STO.

Thank you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 03:22 PM
You know, this game uses the same engine and most likely the same server structure as Champions (and if it doesn't that's just stupid on Cryptics part). So yes, it is a beta, but they already dealt with this during Champions beta and launch. How can we test anything when we can't stay connected? Than you're going to have those bugs that could have been tracked down now there at launch, and I don't care what excuse you use nobody wants to pay for a beta quality game.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:35 AM.