Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I have been stuck on the Sol loading screen all day. I think I've seen the little factoids 6 or 7 times each. What really frustrated me is that I can't get to a screen that allows me to submit an offical bug report.

After such a great start, I hope cryptic reads this thread and fixes this problem ASAP. I'd love to see what else there is beyond the tutorial.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 32
01-13-2010, 09:41 PM
well, no worries on my bit, minimal graphics = got into Sol on Dad's comp, if only mine would let me in lol
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 33
01-14-2010, 01:34 AM
I'm attempting the graphics drop fix as we speak..two different pc's.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 34
01-14-2010, 01:37 AM
Well i'll be...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 35 Fix
01-14-2010, 07:19 AM
That seems to be fix, i lowered all the setting and I got in
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 36
01-14-2010, 07:51 AM
Quote:
Originally Posted by Niemczak
That seems to be fix, i lowered all the setting and I got in
Lowered to what, exactly? I've tried this and no dice...
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 02:27 AM.