Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Mouse not working
01-14-2010, 03:53 AM
when i log on and get to the patch screen it works fine. Until I get to the character selection. Then whenever I try to click o the start button or any of the other icons. It doesnt work and the mouse works like normal outside of the program It also only takes up half the screen and i am unable to make it bigger. Please help
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-14-2010, 04:05 AM
Do you have a Logitech or Microsoft mouse? If so try installing the drivers for the mouse.

Logitech: http://www.logitech.com
Microsoft: http://www.microsoft.com/downloads/d...a-8f0100c37874 (32 bits version)
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-14-2010, 04:21 AM
no luck drivers were already up to date
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-14-2010, 10:14 AM
My mouse has the problems. It works 100% of the time outside the program, but CERTAIN buttons don't work in Star Trek. It does EVENTUALLY work. I have to click about 30 times before it randomly accepts my click. It seems to be based on the on-screen item I am trying to click.

For example, in the game itself, I can click on most buttons, but when conversation comes up, the "Continue" button doesn't respond to left-mouse clicks until I've been clicking like mad for 5 minutes. But I can click other areas of the screen fine. This was VERY noticeable in the character creator where some fields (like nose type) seemed to work fine, but others (like facial hair) didn't.

I finally gave up trying to play the game. Everything else on my computer works 100% with my mouse, and the drivers are up to date, and in fact, a good 75% of STO works with my mouse. But that weirdly specific 25% tells me something is wrong with STO, not my computer or mouse, and it makes the game unplayable. Oh well.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-14-2010, 10:21 AM
Might want to make sure you have the most current Version for Direct X installed.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 12:24 AM.