Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Vera plant map loading freeze
01-13-2010, 06:04 AM
I was on the Vera planet mission and exited the game. When I tried to go back in (this is both before and after the 01/12/10 patch) inside the turbolift loading scene the map doesn't go past about 75%. I've exited the entire game and tried to go back in 3 times, and have waited about 15min each time, and it doesn't seem to get past that screen.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-13-2010, 09:44 AM
I'm having the same problem. I've tried relogging 3 times and I've been stuck at the turbolift screen for anywhere from 5 to 30 minutes before exiting the game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-13-2010, 09:50 AM
I am currently experiencing the same problem loading the vega colony in the tutorial. It has happened so far with two characters, both of whom are stuck on the loading screen.

It has been loading for 30 minutes so far, and nothing is happening.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-13-2010, 10:55 AM
Any admins out there think we should just uninstall and reinstall the game?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-13-2010, 11:03 AM
I don't think its a client issue, so re-installing will probably make no difference... but if you've already waited 8 hours...

This will probably need a fix from a GM.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6 same
01-14-2010, 08:39 PM
same thing happening here, staying on the loading screen into vega now for about 154 min or so n counting.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:31 AM.