Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Ever since the 13th Jan, everytime I try to start a game I get the "Cant Find Server" message at the top of the screen . I can login ok , but its when I start to go into a game it just always says "Cant Find Server".
If I sit there long enough it sometimes goes into a game but the lag or server issue is so bad I cant even move and then it comes back with "Lost server connection" and dumps me from the game.
So much for participating in the BETA.
It would be nice if they could fix the Server issues before anything else, so that we can at the very least get into a game to BETA TEST the game.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-15-2010, 06:26 AM
Quote:
Originally Posted by alphaone View Post
Ever since the 13th Jan, everytime I try to start a game I get the "Cant Find Server" message at the top of the screen . I can login ok , but its when I start to go into a game it just always says "Cant Find Server".
If I sit there long enough it sometimes goes into a game but the lag or server issue is so bad I cant even move and then it comes back with "Lost server connection" and dumps me from the game.
So much for participating in the BETA.
It would be nice if they could fix the Server issues before anything else, so that we can at the very least get into a game to BETA TEST the game.
Why do you think its the server side?

Have tried doing a traceroute? Have you checked you network connections? is your firewall not perhaps blocking it ?

Try to figure out these for us please.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 06:49 AM.