Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-15-2010, 06:59 AM
Every time i beam up from a planet i crash, i posted that last night but it has been deleted.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-15-2010, 07:10 AM
you know i've been having alot of those random crashes that restart my rig too. I t always happens when you're not really doing anthing maybe talking to an npc or just in earth starbase. it was really frusterating, i know i defragged it and that kinda helped but it could be some sort of major bug that's hidden in the game somewhere
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-15-2010, 08:59 AM
I seem to be crashing a lot during ground combat. ATI card. This is rather game breaking, since I can't complete my missions like this.

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: GameClient.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4b4e4085
Fault Module Name: atiumdag.dll
Fault Module Version: 8.14.10.716
Fault Module Timestamp: 4b0c9cbe
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00160254
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: fd00
Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional Information 3: fd00
Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-15-2010, 09:54 AM
Your whole system freezing up 5-10 mins could be due to over heating CPUs. I had the same issue and I changed out my CPU heatsink and fan to a big monster one I had laying around and now it plays fine. I did have some STO program crashes but that's the program it's self and not a hardware issue.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-17-2010, 06:54 AM
I checked the temperatures of all my hardware, they barely top 48 degrees (which is well within any safety parameter) while playing STO, when im not its at 35.

My entire system crash doesnt happen because of overheating issues, but because of the game and things that happen in the game. Because i have an ATI card and loads of other ppl are having problems with ATI cards ill put it down to that for now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-17-2010, 07:43 AM
I had no problems for the 1st 5 days of playing this game. LAst nite I was on several patrol missions and the game crashed and shut down my comp 4x. It was in a couple different planetary systems, not just one. I do have an ATI graphics card but my system ran fine until last nite.
It's not an overheating issue as I was only on for about an hour b4 it started crashing.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-17-2010, 07:45 AM
Quote:
Originally Posted by Pezzy29 View Post
I seem to be crashing a lot during ground combat. ATI card. This is rather game breaking, since I can't complete my missions like this.

Problem signature:
Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: GameClient.exe
Application Version: 0.0.0.0
Application Timestamp: 4b4e4085
Fault Module Name: atiumdag.dll
Fault Module Version: 8.14.10.716
Fault Module Timestamp: 4b0c9cbe
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 00160254
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.768.3
Locale ID: 1033
Additional Information 1: fd00
Additional Information 2: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160
Additional Information 3: fd00
Additional Information 4: ea6f5fe8924aaa756324d57f87834160

yea there is a driver failur in ati cards that can only be fixt by ati ... buggy driver ..nothing unusual .. this is why i prefer nvidia cards ... mutch better driver and so on ... i geting also crash everytime i play star trek online on ground mission .. complayn to ati if the devs havent done it already
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:08 PM.