Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-16-2010, 03:34 AM
Same here from EU, it is 12:30 GMT+1 and can not login due to the login server.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12 how to log in?
01-16-2010, 03:58 AM
Nice dog.
Are you positive there IS a login server? All I see is the Star Trek login dialog. I put in every Stardock and GalCiv2 login I have ever used, my newly created Impulse and Cryptic login, the newly created Star Trek site login, and am unable to log in because "no account" exists. I entered the code Stardock gave me and the game is downloaded and installed. How do I get Scotty to beam me up and get Beta started?
Thank you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-16-2010, 04:00 AM
Look at the holodeck peeps, there is no indication that the server is online... maintenance I would have a guess at.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-16-2010, 04:16 AM
Quote:
Originally Posted by dale0404 View Post
Look at the holodeck peeps, there is no indication that the server is online... maintenance I would have a guess at.
Hrm, when I booted up the launcher window it had the little "SERVER UP" in the upper right corner.... to me that indicates that the server should be UP.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15 Whate holodeck?
01-16-2010, 04:58 AM
I'm glad I got past the login screen so I could see the login or account server disconnected over the low graphic splash screen. Now I have to go back and look for that holodeck. Hope I don't fall into a pile of deleted dilithium crystals!

Still a nice dog, btw.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-16-2010, 07:02 AM
Same problem here mate, get on it Cryptic :-), but this is what Beta is for..fixed yet?...how bout now?..fine I'll wait...jerks


Quote:
Originally Posted by TheXtreme View Post
Is the login server down or has my account crashed. I was loading from Starbase O1 to sol system and crashed out to login screen. Now all i get is Connecting to Login Server.

Strange...

ether its just come back up or my account crashed and timed out and thats why i can now login. If it was some1 that read this thx
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 07:18 PM.