Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Not sure if this is a bug, or if my logout correlated with another problem. Basically, I just setup my alternate character and decided to go back to my primary character... so I logged off. After logging off, I attempted to log back in, but was unsuccessful. Each time I try, I get the message stating, "You are not allowed to login to this server at this time". I'm wondering if for some reason it thinks I am still in-game, and that I'll have to wait 30 minutes (inactivity boot) before logging back in?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-18-2010, 12:19 PM
I get the same message and haven't logged in for 11 hours, so I don't think so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-18-2010, 12:21 PM
same problem here. but i was kicked out of the game without reason. I'm also interessted in knowing the reason.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-18-2010, 12:21 PM
Quote:
Originally Posted by Kobic View Post
I get the same message and haven't logged in for 11 hours, so I don't think so.
Word... guess it was a coincidence.

Thanks for the quick response.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-18-2010, 12:32 PM
Quote:
Originally Posted by Tiberius0311 View Post
Unrelated. This post was in regards to the unable to login at this time message.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:02 AM.