Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Enemy ships showing up allied
01-18-2010, 03:45 PM
Today I got to Lieutenant grade six so I decided to do a little pvp.

Three times in a row I explode as I zone into the arena. I didn't see any ships around me so I think this is probably a bug. Each time after I respawn, I head toward the action and attempt to engauge the enemy. I am Federation. The problem is the klingons are showing up allied. That is to say, they have blue writing above their ships as if they were Federation. They were also unattackable. Several times there were multiple klingon ships around me and they are all blues and nonattackable.

I wasn't teamed. I was using the 'tab' key to target and also attempting to target by clicking on them.

I should also note that federation ships also had blue names and appeared to be allied as well. Anyone else have this problem?

I did create a Klingon yesterday. Is the computer confused that I am a klingon or what is going on here?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-18-2010, 03:46 PM
Oh I forgot to add that the klingons had no trouble targeting and firing on me.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:22 PM.