Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Upon trying to launch STO today, the login/patch update window did something it hasn't done before. Once the window opened it said Loading in the top left corner and then displayed this:

(i) This program cannot display the webpage
-----------------------------------------------------------------------
Most likely causes:
- You are not connected to the internet
- The website is encountering problems
- There might be a typing error in the address


Ok so I know it isn't the first one hence I am using the internet right now Perhaps its the second one, as in the site/server is down? And I know it isn't the third ... I mean what address am I typing? I'm clicking a launch icon on my desk top

Anyone else have this problem and know a fix?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-17-2010, 12:35 PM
Check that IE isn't set to "work offline" mode.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-17-2010, 01:30 PM
I checked that and it isn't. My IE is infected with adware (thanks kids) and I use Firefox instead. Now I am unsure of how to repair IE. ><
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-17-2010, 01:40 PM
If anyone has this problem follow these steps:

1) start IE
2) go to TOOLS>INTERNET OPTIONS
3) In the pop-up window click ADVANCED
4) click RESET at the bottom of the window

I fixeded it!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-17-2010, 01:40 PM
Try HijackThis, its a bit hard to use, but it may help.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-19-2010, 11:20 PM
Quote:
Originally Posted by DuBroc View Post
If anyone has this problem follow these steps:

1) start IE
2) go to TOOLS>INTERNET OPTIONS
3) In the pop-up window click ADVANCED
4) click RESET at the bottom of the window

I fixeded it!!
thanks friend you were a huge help, i thought i was gunna have to do a bunch of other stuff
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:50 PM.