Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Disappearing Away Team
01-21-2010, 10:52 AM
The mission is to beam down and find some stolen medical supplies. I arrive with all 4 party members, proceed to click on a crate of supplies at which point I'm told to find some more and that there may be Orions nearby.

Anyway, this is where it got weird. I walk for about 2 seconds, look back and notice my entire Away Team is gone. Their icons are on the left side of the screen and they're showing at a distance of around 32m. I walk back to where they should be and there's a giant rock formation where they should be according to the distance indicated.

I'm guessing they're up on top of that big rock. I tried to create a rally point, but it didn't fix it. Beamed back up to the ship, logged out, logged back in and tried it again but same problem.

I guess I'll have to abandon it, but just thought I'd mention it here. Yes, I /bugged it.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-21-2010, 11:08 AM
http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=73368

Not the same exactly but see if the command fixes it that is used for those not even beaming down with you.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-21-2010, 11:36 AM
Quote:
Originally Posted by Stormstryke
http://forums.startrekonline.com/showthread.php?t=73368

Not the same exactly but see if the command fixes it that is used for those not even beaming down with you.
Like I said, they ARE beaming down with me, but they seem to be relocating to an inaccessible location shortly after.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:02 PM.