Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Many bugs since patch
01-23-2010, 05:34 AM
From the start of OB till yesterdays first patch I had not encountered a single bug that couldn't be attributed to either game performance or design. Since yesterday my game is nearly unplayable.

- Cloak and Full impulse don't work from clicking the icon
- All my medals have dissapeared and no longer accumulate on completion of PvP matches.
- Honor points did not dissapear but are stuck at 196 and no longer accumulate.
- My Bat'leth does not equip on the character. Although it will move to the top slot on both the tray and paper doll when I switch weapons.
- Cannot train skills (get the error)
- Ground and space schemes do not switch properly.

That was all Klingon character ..the only thing I checked on my fed was the full impulse and it was also broken.

*edit ..
- Icons from schemes (ground/space) are carrying over both ways.

I'm thinking that half of my bugs may be stemming from a problem with the scheme's not tramsferring properly.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-23-2010, 05:55 AM
Bump so new title will display on index

*edit ...pfffft ...that worked well 0_o
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3 Many bugs since patch
01-23-2010, 03:58 PM
Bump

Skill point bug seem to have cleared itself.

My biggest showstopper in the not accumulating points thing ..it is happening with both fed and klingon toons. 13 hous have gone by with no reply to the GM request on this.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 08:33 AM.