Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
The folks at GameStop UK posted a Star Trek Online preview video. Check it out here.


Link to the news article.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-18-2010, 12:20 PM
GameSpot UK, not GameStop
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3 STO...yet to work
01-18-2010, 12:30 PM
I would love to play, if only the "Couldn't located D3D device" was fixed. The STO launched, in my case, never "launches."
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-18-2010, 01:19 PM
Quote:
Originally Posted by Rekhan
The folks at GameStop UK posted a Star Trek Online preview video. Check it out here.


Link to the news article.
That video had so much miss information regarding STO that it almost felt like they dident even bother to play it

Only 3 officers ? Cant play klingon in beta ? i could go on... really this just poor poor performance from Gamespot but then again that was predicteble...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-18-2010, 01:40 PM
so much news....in so little time....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-18-2010, 10:52 PM
Quote:
Originally Posted by Sirawok
That video had so much miss information regarding STO that it almost felt like they dident even bother to play it

Only 3 officers ? Cant play klingon in beta ? i could go on... really this just poor poor performance from Gamespot but then again that was predicteble...
He said you can have more officers but can only use 3 while in a battle. And you cant play Klingons in the beta.
I'd like to see you "go on".
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-18-2010, 11:05 PM
Quote:
Originally Posted by Minty View Post
He said you can have more officers but can only use 3 while in a battle. And you cant play Klingons in the beta.
I'd like to see you "go on".
You can play Klingon as soon as you reach Lt Grade 6. Plus that i currently have and use 4 Bridge Officers in combat.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-19-2010, 10:26 PM
Quote:
Originally Posted by Spjutulf View Post
You can play Klingon as soon as you reach Lt Grade 6. Plus that i currently have and use 4 Bridge Officers in combat.
haha seriously? Sorry my mistake. I'm not far into the beta and ive only got 3 officer slots and didnt know you could go the klingons, maybe they only played it as much as me
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-20-2010, 02:45 AM
Quote:
Originally Posted by HaveANiceDay View Post
so much news....in so little time....
indeed!!!!!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-26-2010, 11:32 AM
Quote:
Originally Posted by Spjutulf View Post
You can play Klingon as soon as you reach Lt Grade 6. Plus that i currently have and use 4 Bridge Officers in combat.
4 officers? What? Are you counting yourself as 4th officer? You can only play 3 as far as I know.

And yes you can play Klinghons in beta, so I guess the Gamespot guys didn't go beyond level 6?
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:01 AM.