Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-29-2010, 06:16 AM
Quote:
Originally Posted by RedKhus View Post
Okay, well that's a relief that it's normal...though abnormal. Thanks for the replies (and the link Sinhealer) .
No probs mate,nice to see some people read it
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-29-2010, 06:16 AM
I'm also having this problem, and are they just updating the beta client to the full game? That seems weird if so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-29-2010, 06:34 AM
Tnx for the explanation. I was a little worried there for a time
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-29-2010, 10:07 AM
Except now the server is up but if you were a lifer the Borg character isn't showing up, which I imagine is related to the lack of products listed under the account.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-29-2010, 10:11 AM
No products listed still. No cryptic points either. Very disappointing.

Hope I dont have to re-enter my codes. I dont have my deltaco code anymore. Yes, i read the thread about it coming and going all week.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-29-2010, 10:16 AM
Mine all disappeared, I waited a few minutes, refreshed, and they're all back again.

I have a feeling they're busting their butts going through all the accounts and updating them or re-setting them up. That and trying to stop the login server from melting. XD
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:48 AM.