Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-29-2010, 09:07 PM
I'll try downgrading to 9.12 [/quote]

Let us know if that works
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-30-2010, 12:18 AM
i'm having the same problem downloaded the latest form ati and still have black flicking on the game did not have this promblem during beta
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-30-2010, 08:29 AM
Quote:
Originally Posted by Liles View Post
Let us know if that works
Not at all. Still completely unplayable. I mean I played some with the horrific limited visibility I had, and then I realized it was stupid to be doing so.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
I'm running a 4830 with crossfire. I have try changing all the setting in the game one at a time and still have this flashing problem it not just black it does multi colors depending on the room your in. I have update to the news driver still with the same problem. This game worked great during the open beta but now its unplayable. What changed from the beta????
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-30-2010, 10:47 AM
Weird. I got two ATI HD5870 in crossfire and no issues here.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-30-2010, 10:55 AM
maybe it just the 4000 ser
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-30-2010, 10:56 AM
Running a XFX 5870 here (single), not many problems. Tried the Catalyst 10.1 drivers, but I got the huge mouse cursor with it, so reverted back to 9.12 plus the Hotfix... worked fine in Beta, works fine for now.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
01-30-2010, 11:00 AM
Quote:
Originally Posted by kierkus
I'm having unplayable flickering on an ATI HD2600, tried lowering and toggling every option to no avail.

Hoping to get some sort of reply at some point.

I'll try downgrading to 9.12
just make sure u get the geomotry option ave the triple buffer, if not its not installed correctly
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
01-30-2010, 11:09 AM
I have a 5850 and crashed quite a few times on starbase 24's away mission, only seems to give me problems on away missions, strange, have tried both drivers, same difference.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 20
01-30-2010, 12:14 PM
Seems Cryptic fixed, then broke the ATI cards again
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:17 PM.