Go Back   Star Trek Online > Feedback > PvP Gameplay
Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-30-2010, 09:17 AM
I got it at Level 4 fairly easily.
Are you upgrading your ship systems? Don't forget to equip the items you pick up (I think most of my weapons and systems were at least Mark II and that's without buying any).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-30-2010, 10:01 AM
I was attacking the dreadnought until it turned on me, then I stopped attacking it and fought the frigates while the Klingons regained agro and finished it off (which took a while).
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-30-2010, 10:08 AM
Oh Noes!!!!! I cant make a Klingon character even though I finished it!


Edit:
Wait a minute...maybe I didnt call it it in yet!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-30-2010, 10:09 AM
Quote:
Originally Posted by cocoa-jin View Post
Oh Noes!!!!! I cant make a Klingon character even though I finished it!
Did you check your accolades? You should have an accolade, something like "blood of the warrior".
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-30-2010, 10:12 AM
Thats what it was...I hadnt called it in. Even then, for some reason after re-logging is when it finally gave me the "unlock"...so after re-logging again, Im able to make one...whew!1
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-30-2010, 10:23 AM
Quote:
Originally Posted by cocoa-jin View Post
Thats what it was...I hadnt called it in. Even then, for some reason after re-logging is when it finally gave me the "unlock"...so after re-logging again, Im able to make one...whew!1
Qapla' Welcome to the Empire.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 17
01-30-2010, 10:43 AM
Quote:
Originally Posted by cocoa-jin View Post
Thats what it was...I hadnt called it in. Even then, for some reason after re-logging is when it finally gave me the "unlock"...so after re-logging again, Im able to make one...whew!1
I had the same problem. Completed it, called it in, no "unlock" text. Zoned into another area and got the unlock text then.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 18
01-30-2010, 12:41 PM
Yeah even though I did not use the tatic just die and respawn it makes no diffrence there is no quest or mission in PvE that can not be completed by countless respawns.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 19
01-30-2010, 01:30 PM
it took me awhile to figure that out too, the game doesn't automatically give you the bridge officers , you have to go to your log and then click assignments, and then activate them on to your crew from there.

And I did that mission at lvl 4, but it was super hard.
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 09:05 PM.