Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Rank on Uniform not changing?
01-30-2010, 07:17 PM
Is there any way to get the rank shown on my character's uniform to change to the appropriate rank? Mine still shows that I am an ensign.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 07:28 PM
..........
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 07:33 PM
Yeah when you rank up I believe you have to go update it at a tailor. Possibly something the Dev's might want to look in to so the pip's automatically update.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 08:16 PM
Thank you much! Now I look adequately cool.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-30-2010, 10:54 PM
Quote:
Originally Posted by vince081 View Post
Is there any way to get the rank shown on my character's uniform to change to the appropriate rank? Mine still shows that I am an ensign.
Yep the tailor will help you out
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 04:08 AM.