Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
Is this a glitch or something in the interface settings I'm not understanding? When I'm in a party in space, I can only see the shields of the first party member in the list. The people below it display their hull but not their current shields.

This is how it is for my friends as well as me, and we're all wondering how to resolve it, because it sucks playing a support science vessel when I can't even see the status of all of my allies.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-30-2010, 01:06 AM
Got the same problem too.
Only the shields of the First groupmember are shown.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-30-2010, 01:05 PM
Same here.
Bump
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-30-2010, 01:58 PM
Sadly, this has been an issue since Beta.

I've never seen that piece work properly. In addition, the info hasn't been updating properly when compared to the teammates actual shield and hull integrity.

Which is strange, since my target's target does update properly.

A fix would be lovely
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-31-2010, 08:44 AM
My entire fleet has noticed this glitch. It worked in open beta once, but then it stopped. Not sure when/how it got glitched.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-31-2010, 09:02 AM
Been broke since very early closed beta
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 01:56 PM.