Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 1 Stuck in Queue!!!
01-31-2010, 12:05 PM
This is annoying:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!mad:
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 2
01-31-2010, 12:06 PM
Quote:
Originally Posted by Astronaut
This is annoying:!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!mad:
Most !!!!!!!!!!!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 3
01-31-2010, 12:06 PM
They must have just implemented this...
So lemme recap...

When server isn't down, now we must wait to play??

Sounds fun! I'm certainly buying game cards now to wait in queues! for their ONE server....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 4
01-31-2010, 12:07 PM
TBH I wouldn't mind a queue on the server if there were OTHER SMEGGING SERVERS TO CHOOSE!

Having one server means that Cryptic are effectively forcing people to wait before they can log in. In other MMO's (WoW) this was bypassed by the ability to log on to a different server if the queue was long. We have no such option here.

Bad times

LOL I got disconnected from the queue at number 98 of 98. Now I'm number 411. WTF, Cryptic this is not a solution!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 5
01-31-2010, 12:08 PM
Maybe they haven't put in the new hardware yet. Maybe we hadn't hit the cap the rest of the weekend so we didn't know the queue was there.

When WoW came out, the queue was TWO or more hours long. At least we HAVE one now, unlike open beta where you just had to keep checking....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 6
01-31-2010, 12:09 PM
Maybe a queue to login was ok, but I got booted from game and placed in queue....
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 7
01-31-2010, 12:10 PM
I'm happy to see that the queue has been implemented, but I have to admit I'm a bit worried.

There is absolutely no reason we should be seeing a queue in headstart. I would imagine there are less people in headstart than open beta...and a LOT less than when retail launch hits in a couple days. This really has me worried about the condition and capabilities of the server.

I'm not complaining, I really enjoy the game and am looking forward to watching it evlove. I just really hope this is a test or something like that.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 8
01-31-2010, 12:10 PM
Quote:
Originally Posted by Shavan View Post
Maybe a queue to login was ok, but I got booted from game and placed in queue....
same here...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 9
01-31-2010, 12:11 PM
If the server gets full NOW, how is Cryptic going to handle the flood on launch day. No dev has answered that one yet. This isn't their first MMO, the load can't be a surprise.

Even if the pre-order/head start WAS a surprise, they should be set up NOW for the flood of people on launch day.

Say launch day is 100,000 people.
Say head start is 10,000 people.

They should be setup for 100,000 people NOW. Which would mean head starters would never see the server load if Cryptic was at all ready for launch day.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 10
01-31-2010, 12:11 PM
I AM NOW 127 OUT OF 500. IT HASNT MOVED FOR 5 MINS
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:03 PM.