Go Back   Star Trek Online > Support > Gameplay Bug Reports
Login

Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 11
01-31-2010, 10:47 AM
Quote:
Originally Posted by herbyneo View Post
constructive criticism:

i don't care if it sounds like i'm complaining, but I have the right to.

<Snip>

This is absolutely ridiculous.


I agree! this topic is absolutely ridiculous. I call trolling! please don't feed the troll!
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 12
01-31-2010, 10:48 AM
he is very hungry.
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 13
01-31-2010, 12:36 PM
Quote:
Originally Posted by herbyneo View Post
he is very hungry.
Looks like it's happening again...
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 14
01-31-2010, 12:57 PM
Quote:
Originally Posted by Rojon View Post
For the past hour or so zoning it taking 5-10 minutes. The Loading... bar grows but at a snail's pace.

Anyone else seeing this?
Yep this is happening to me too. 5-10 minute load times for a simple mission. Cryptic please fix before launch. yes there will be even more people playing for launch. That is what you wanted right?
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 15
01-31-2010, 01:03 PM
happened to me until... the server wouldnt respond and it logged me out. now i get to join the never ending que
Lt. Commander
Join Date: Dec 2007
Posts: 120
# 16
01-31-2010, 01:08 PM
ii started to have zoning problems sinds today.
right now as i type ,i'm on a planet zenik.
with text on the screen saying i got disconnected from server . :/
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off


All times are GMT -7. The time now is 10:24 PM.